"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
15:00: צ'כיה - צרפת

משוכה גבוהה: צ'כיה וננו גינזבורג יפתיעו את צרפת?

הנבחרת בהובלת המאמן הישראלי תנסה להדהים את הצרפתים, שניצחו את ארה"ב במחזור הפתיחה בטורניר האולימפי

,עודכן
0השמעה
פורנייה עולה לסל מול ארה"ב, צילום: AFP

נבחרת צרפת, כוכבת המחזור הראשון של טורניר הכדורסל האולימפי, תפגוש היום את צ'כיה וננו גינזבורג (15:00, שידור בספורט 5 לייב החל מ־16:00). הצ'כים באים כאנדרדוג, וינסו לצרף עוד ניצחון לרשימת הניצחונות הגדולים שלהם בשנתיים האחרונות באליפות העולם ובטורניר הקדם־אולימפי.

זו תהיה הפתעה אם זה אכן יקרה, כי צרפת היא נבחרת שמחצית הסגל שלה מה-NBA, רבע מריאל מדריד וננדו דה־קולו אחד. כישרון ועומק לא חסרים למי שזכתה בארד באליפות העולם 2019. הדבר החשוב ביותר במסגרת של נבחרת הוא מציאת חיבור ויצירתו, למרות תקופות הכנה קצרות.

אצל הצרפתים זה קורה בטבעיות, כי הגרעין של הסגל רץ כבר כמה טורנירים ביחד. המרובע שעליו בנויה הנבחרת כולל את רודי גובר, ניקולה באטום, ננדו דה־קולו ואוון פורנייה, ויחד יש להם 15 מדליות בטורנירים גדולים, אבל הם עדיין ללא מדליה אולימפית. את כל זה עושה החבורה הזו כשעל הקווים אותו מאמן - ונסן קולה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פורנייה, הכוכב הצרפתי שבמארס האחרון עבר בטרייד לבוסטון, רושם טורניר חמישי במדים הלאומיים. הגארד בן ה־28 לא החמיץ הופעה בנבחרת מאז זומן לראשונה ב־2014 וזכה בשלוש מדליות. אחרי תשע שנים בליגה הטובה בעולם (14 נק' בממוצע למשחק ב-NBA) - כ־7 מהן באורלנדו - פורנייה הופך בקיץ הקרוב לשחקן חופשי כשלא מעט קבוצות כבר בעקבותיו, ביניהן ניו יורק ניקס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר