כמעט שלושה שבועות עברו מאז הודיעה וושינגטון על סיום דרכו של המאמן סקוט ברוקס בקבוצה, והערב (שני) בארה"ב מדווחים על המועמדים להחליפו.
על פי הכתב של ESPN אדריאן ווז'נרובסקי, בין המועמדים הסופיים של הוויזארדס למשרת המאמן הראשי נמצאים כמה עוזרי מאמן ב-NBA. בין השמות – עוזר מאמן דאלאס ג'מאל מוזלי, העוזרים של אלופת המזרח הטרייה מילווקי - דרווין האם וצ'ארלס לי, וכן עוזר מאמן דנבר ווס אנסלד ג'וניור.
כל עוזרי המאמן שברשימה הזו הם בין המועמדים שייפגשו שוב לשיחות עם הוויזארדס במהלך השבוע. כמו כן דווח כי מוסלי ואנסלד ג'וניור נחשבים למועמדים בכירים למשרת המאמן הראשי גם באורלנדו.
בתוך כך, נייט מקמילן, שהוביל את אטלטנה לגמר המזרח יישאר כמאמן הקבוע של ההוקס. כזכור, מקמילן החליף במהלך העונה את לויד פירס, ועל פי הדיווח של ווז'נרובסקי החוזה החדש עליו חתם כמאמן ראשי יהיה לארבע שנים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
