אחרי 47 שנים: מילווקי בגמר ה-NBA

גם בלי יאניס, מידלטון הוביל את הבאקס ל-107:118 על אטלנטה במשחק 6 של סדרת גמר המזרח • המשחק הראשון נגד פיניקס: בלילה שבין שלישי לרביעי (04:00)

מילווקי. חולמת על טבעת , EPA
מילווקי. חולמת על טבעת, צילום: EPA

מילווקי באקס זכתה להצלחה מסחררת ב-NBA. שלוש שנים לאחר הקמתה היא זכתה באליפות ראשונה (1971), והגיעה לסדרת גמר נוספת שלוש שנים לאחר מכן (1974). כמעט יובל עבר מאז, והנה, מילווקי שוב בגמר הליגה הטובה בעולם.

כריס מידלטון הוביל עם 32 נקודות כולל 16 רצופות ברבע שלישי נהדר, וסחף את את הבאקס לניצחון 107:118 על אטלנטה במשחק 6 של סדרת גמר המערב הלילה (בין שבת לראשון).

מילווקי השלימה 2:4 בסדרה ועלתה לגמר ה-NBA לראשונה זה 47 שנים. המשחק הראשון נגד אלופת המערב פיניקס יתקיים באריזונה בלילה שבין שלישי לרביעי בשעה 04:00.

כל זאת עשו הבקאס ללא יאניס אנטטוקומפו, שהחמיץ משחק שני ברציפות בעקבות פציעה בברך, אבל מידלטון והחבורה חיפו על היעדרו. ג'רו הולידיי הוסיף 27 נקודות וארבעה שחקנים נוספים קלעו בספרות כפולות. יאניס הנלהב הריע ועודד מהספסל.

יאנג. אולי בשנה הבאה, AFP

טריי יאנג חזר לשחק אצל אטלנטה אחרי שני משחקים בחוץ עם פציעה ברגלו הימנית, אבל הכוכב הצעיר התקשה להיכנס למשחק וסיים עם 14 נקודות בלבד (4 מ-17 מהשדה, 0 מ-6 מחוץ לקשת).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

האמת, ששתי הקבוצות התקשו להיכנס לקצב במחצית הראשונה, אבל ברבע השלישי מילווקי פשוט לא הצליחה להחטיא, ובמיוחד מידלטון. משם הדרך לגמר ה-NBA הייתה סלולה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר