אלמוני פרץ לביתו של לברון ג'יימס וטען: "אני הבן שלו"

לפי דיווח של TMZ אדם נתפס בשטח ביתו של כוכב ה-NBA בלוס אנג'לס • בפני השוטרים טען כי הוא בנו של לברון, המשטרה פתחה בחקירה

לברון ג'יימס , AP
לברון ג'יימס | צילום: AP

אירוע מטריד בביתו של לברון ג'יימס: גבר נעצר אתמול (שישי) בחשד שעקב אחר כוכב ה-NBA, לאחר שעל פי הדיווח באתר TMZ נתפס כשהוא נמצא בשטח ביתו בלוס אנג'לס.

על פי מקורות באכיפת החוק ששוחחו עם האתר, אנשי האבטחה של לברון הבחינו בחשוד באמצעות אחת ממצלמות האבטחה בסביבות השעה 21:00 והזעיקו את המשטרה.

שוטרי משטרת לוס אנג'לס שהגיעו למקום עצרו את הגבר בחשד לעבירת מעקב. אלא שהחלק המוזר ביותר באירוע הגיע כשהחשוד טען בפני השוטרים כי הוא מאמין שהוא בנו של לברון.

לברון ג'יימס מול פייטון ווטסון | צילום: AP

למזלו של הכוכב, הוא לא היה בבית בזמן האירוע. לברון שהה באוהיו, שם שיחק עם קבוצתו, פילדלפיה סיקסרס, מול קליבלנד קאבלירס. החשוד לא הצליח להיכנס לתוך הבית עצמו.

נכון לעת הזו, לא נמסרו פרטים נוספים על זהותו של החשוד או על המשך ההליכים בעניינו. המשטרה, כך לפי הדיווח, פתחה בדו"ח בעקבות החשד למעקב.

לברון ג'יימס | צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר