שחקן מכבי תל אביב חזר לשחק - וניצל מהפסד מביך

אחרי שנעדר בתקופה האחרונה בעקבות פציעה קלה, דניאל תייס רשם הופעה פושרת בניצחון הדחוק של נבחרת גרמניה • אלופת העולם ואירופה איבדה יתרון מבטיח מול סגל קצר של פולין, אבל שרדה וניצחה 94:96 לאחר הארכה

דניאל תייס וטריסטן דה סילבה רואים את אלכסנדר בלצ'רובסקי מטביע , FIBA
דניאל תייס וטריסטן דה סילבה רואים את אלכסנדר בלצ'רובסקי מטביע | צילום: FIBA

אחרי שנעדר בתקופה האחרונה בעקבות פציעה קלה, הסנטר החדש של מכבי תל אביב, דניאל תייס, חזר היום (ראשון) לפרקט עם נבחרת גרמניה ושותף ל-18 דקות בניצחון הדחוק 94:96 מול פולין במסגרת מוקדמות המונדובאסקט.

אלופת העולם ואירופה כבר הובילה בפער דו ספרתי מבטיח, בזמן שבשלהי הרבע השלישי המארחת נותרה ללא ג'ורדן לויד, אחרי שספג טכנית שנייה על תנועה לעבר השופט והורחק. דווקא בלי הכוכב הגדול פולין ביצעה קאמבק ואחרי דרמה גדולה המשחק נגרר להארכה.

בכל פעם שנדמה היה כי גרמניה פותחת פער, פולין ביצעה ריצה משלה ונשארה בעניינים. בסופו של דבר היא גם קיבלה הזדמנות לנצח את המשחק עם כדור אחרון ביד בפיגור שתי נקודות, אלא שההגנה של אלכס מומברו עמדה טוב ויצאה עם הניצחון הדחוק.

ג'ורדן לויד מול מתיאס דלו. פולין רצה דווקא בלעדיו | צילום: FIBA

תייס רשם 7 נקודות (3/6 מהשדה), 2 אסיסטים וריבאונד בהופעה פושרת לפני שיצא בחמש עבירות. המנשאפט התגברו על חסרונו של הסנטר הוותיק בדקות האחרונות ועלו למאזן 1:7, זהה לשל קרואטיה ופולין, שבעצמה ספגה את ההפסד הראשון שלה בקמפיין.

שחקני נבחרת גרמניה עם המאמן אלכס מומברו |
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דניאל תייס במסר לאוהדי מכבי תל אביב // Maccabi Tel Aviv BC

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר