כריס ג'ונס וג'ונתן מוטלי נחתו אתמול (שישי) בבלגרד לקראת הצטרפותם להכוכב האדום בלגרד. השניים, ששיחקו יחד בעונה שעברה בהפועל תל אביב, ימשיכו לשתף פעולה גם בעונה הקרובה במדי הקבוצה הסרבית.
ג'ונס, הרכש החדש של הכוכב האדום, התייחס עם נחיתתו למעבר ואמר: "התרגשתי כששמעתי לראשונה שיש הזדמנות לשחק כאן. לא חשבתי על זה יותר מדי. תמיד האמנתי שצריך ללכת למקום שרוצה אותך, והרגשתי שזה מקום כזה. אני שמח שהפכתי לחלק מהמועדון".
ג'ונס התייחס גם לאיחוד עם מוטלי: "זה נהדר. כבר יש בינינו כימיה שנבנתה, ועכשיו אנחנו צריכים להשתלב במה שהחבר'ה האלה כבר בנו. אני חושב שנסתדר טוב". האמריקני מצפה גם לעבוד תחת המאמן איבון נבארו: "זה יהיה טוב. מרגישים התרגשות גדולה. המאמן נבארו מגיע מה-ACB ואני יודע שיהיה כיף, במיוחד עם קבוצת השחקנים שיש לנו".
ג'ונס סיפר גם על שיחה ראשונה עם מנהלה הספורטיבי של הכוכב האדום, מילוש תאודוסיץ': "דיברנו בקצרה, לא הרבה. עכשיו כשאני כאן, אני שמח שתהיה לי ההזדמנות לשבת ולשוחח איתו". ולבסוף התייחס לאוהדי הכוכב האדום, אותם יפגוש בעונה הקרובה בבלגרד ארנה: "הם מדהימים. דיברתי עליהם בשנים האחרונות, אפילו כשלא הייתי כאן. אני מתרגש להיות עכשיו חלק מכל זה".
ג'ונתן מוטלי: "ישבתי יותר מדי על הספסל"
מוטלי גם התייחס לתקופה שלו בהפועל תל אביב, ורמז כי דקות המשחק שקיבל לא היו לשביעות רצונו: "אני אוהב לשחק כדורסל. אני חושב שבעונה שעברה ישבתי יותר מדי על הספסל, ואני מרגיש שזה לא טוב עבורי ולא תואם את מה שאני רוצה בשלב הזה בקריירה. למזלי, הדברים הסתדרו והצלחתי להגיע לכאן".
על המטרה ביורוליג: "מעולם לא פספסתי את הפלייאוף ביורוליג, וזו המטרה שלי. אני רוצה לשחק בפלייאוף היורוליג. אני מקווה שאוכל להביא את זה לקבוצה".

