"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הסגל של פורטלנד טרייל בלייזרס עדיין צריך טרייד"

באתר "בליצ'ר ריפורט" ניבאו שהקבוצה תהיה טובה יותר בעונה הבאה, אבל כדי להיות אפקטיבית היא צריכה לעשות עוד מהלך אחד: "הבעלים יצטרכו לאשר את המהלך שעשוי להוריד את שכר השחקנים בקבוצה"

0השמעה
דני אבדיה ושיידון שארפ , רויטרס
דני אבדיה ושיידון שארפ. צילום: רויטרס

פורטלנד טרייל בלייזרס עמוסה בגארדים ושחקנים שצריכים את הכדור בידיים שלהם כדי להיות אפקטיביים. לצד דמיאן לילארד שישוב מפציעה וג'ה מוראנט שהגיע בטרייד על ג'רמי גרנט וכריס מארי, נמצאים גם ג'רו הולידיי, סקוט הנדרסון ושיידון שארפ. כל אלה יצטרכו לשחק לצד דני אבדיה, שהשתלט על הקבוצה בעונה שעברה והוביל אותה לפלייאוף ראשון מזה חמש עונות.

באתר "בליצ'ר ריפורט" סיפקו את התחזית שלהם להאם קבוצות ה-NBA יסיימו את העונה הבאה במאזן טוב יותר מהעונה הקודמת, כאשר במקרה של פורטלנד התשובה הייתה חיובית: "זו אחת הקבוצות שהכי קשה לחזות. יש מאמן חדש, מייקה נורי, ובנוסף הם עשו טרייד על מוראנט וקיבלו את לילארד בריא.

"לשניהם ביחד עם אבדיה יש פוטנציאל התקפי אדיר, אך אפשר לסמן אותם בהגנה. טומאני קמארה הוא השחקן הפותח המושלם לשים סביבם ועמדת הסנטר נראית יציבה עם הצמיחה של דונובן קלינגן וההחתמה מחדש של רוברט וויליאמס.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

שחקני פורטלנד טרייל בלייזרס, צילום: Imagn Images

"הסגל הזה עדיין צריך טרייד כדי לגבש את כל הגארדים הללו. הבעלים עשויים לאשר עסקה שתוריד את שכר השחקנים בקבוצה. החילוף של גרנט ומארי במוראנט מהווה תוספת אדירה של כישרון. נורי צריך להיות רעב בתפקיד הראשון שלו. הבלייזרס יהיו טובים, גם אם במעט".

הסיטואציה של הגארדים בבלייזרס מוכרת לכל. מוראנט הוא המרוויח הגדול ביותר עם מעל 42 מיליון לעונה הבאה, כאשר ג'רו הולידיי מחזיק בשכר של 34.8 מיליון ושיידון שארפ מתחיל חוזה של ארבע שנים תמורת 90 מיליון דולר. לילארד ואבדיה ירוויחו קצת יותר מ-13 מיליון דולר בעונה הבאה כל אחד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר