למרות החוזה: מקומו של לוני ווקר ב-NBA לא מובטח
הגארד שעזב את מכבי תל אביב חתם בדנבר נאגטס, אולם בארצות הברית חשפו כי מדובר על חוזה למחנה האימונים בלבד • אם לא ישכנע את הצוות המקצועי שמקומו בסגל, הוא יחזור לשוק
,עודכן

לוני ווקר עזב את מכבי תל אביבוחתם בדנבר נאגטס, אולם מקומו ב-NBA לא מובטח כלל. העיתונאי בנטדוראנדו מ"דנבר פוסט" פרסם הערב (חמישי) כי ההסכם בין הגארד לקבוצה הוא למחנה האימונים, שם ינסה להרשים את הצוות המקצועי ולשכנע שמקומו גם במהלך העונה.
מבחינת הנאגטס המשמעות היא שיש לה עדיין שני מקומות פנויים לרישום בסגל, כאשר אם ווקר ישכנע שהוא ראוי לשחק בשורותיה, הוא יתפוס את אחד מהם. במידה שלא יישאר לעונה עצמה, ווקר יחזור לשוק השחקנים ואולי ימצא את עצמו ביורוליג שוב, כשמספר קבוצות כבר התעניינו להחתימו לאחרונה.
ווקר רשם במכבי את העונה המלאה הראשונה שלו ביורוליג ולמרות שהעמיד ממוצעים נאים של 16.2 נקודות, 2.5 ריבאונדים ו-2.2 אסיסטים הוא לא באמת הצליח להתאקלם. למשחקי ההכרעה של העונה בליגת העל הוא אפילו לא נרשם והכיוון לפרידה היה ברור כבר תקופה.
האמריקני בן ה-27 נבחר בדראפט על ידי סן אנטוניו ספרס ושיחק גם בלוס אנג'לס לייקרס, ברוקלין נטס ובוסטון סלטיקס, לפני שהגיע לראשונה ליורוליג וחתם אצל ז'לגיריס קובנה באוקטובר 2024. הוא עזב את הליטאים בהמשך אותה עונה וחזר ל-NBA שם שיחק בפילדלפיה סיקסרס.

