"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"החמישייה של הפועל תל אביב שווה זכייה ביורוליג, אבל יש בעיה"

בפודקאסט "באסקט ניוז" שיבחו את החמישייה של האדומים ("בעונה שעברה זו הייתה ההתקפה הטובה במפעל"), אבל הספסל עלול להתברר כבעייתי • הם מצפים מווסיליה מיציץ' לעונה טובה יותר: "חזר מה-NBA עם חלודה"

0השמעה
וסיליה מיציץ', אלייז'ה בראיינט ודן אוטורו , אלן שיבר
וסיליה מיציץ', אלייז'ה בראיינט ודן אוטורו. צילום: אלן שיבר

הפועל תל אביבהרשימה בעונת הבכורה שלה ביורוליג עם הגעה לפלייאוף. אלא שאת האדומים זה לא מספק, והעונה הם שואפים אפילו גבוה יותר. בפודקאסט "באסקט ניוז" ניתחו את החמישיות הפותחות של כל קבוצות היורוליג, וקבעו שלהפועל יש חמישייה ששווה זכייה - לא פחות.

השחקנים שנכללו באותה חמישייה פותחת הם וסיליה מיציץ', אנטוניו בלייקני, אלייז'ה בראיינט, זאק לידיי ודן אוטורו. "בראיינט נבחר לחמישיית היורוליג, אוטורו הוא אחד הסנטרים הטובים בליגה, בלייקני סקורר אדיר ומיציץ' רכז סולידי", אמר הכתב ואחד ממגישי הפודקאסט, דונאטאס אורבונאס.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

צפו בקטע על הפועל תל אביב:

אורבונאס הסביר כי הוא מצפה לראות יותר ממיציץ' בעונה השנייה שלו באדום: "הוא סולידי, כשהוא מעורב. אני חושב שתהיה לו עונה טובה יותר. הייתה לו חלודה אחרי שחזר מה-NBA. אולי הוא דיבר עם המאמן במהלך הפגרה".

חברו לפאנל גיטיס בלאזביצ'יוס נשמע קצת יותר מהוסס, אבל היו לו גם מחמאות: "בעונה שעברה ההתקפה שלהם נראתה הכי טובה ביורוליג". הניתוח באותו פודקאסט היה של החמישיות בלבד, אך לפי בלאזביצ'יוס, הבעיה של דימיטריס איטודיס טמונה במקום אחר: "החמישייה אף פעם לא הייתה הבעיה, אלא התפוקה מהספסל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
כמה שחקני הפועל תל אביב מכירים את ההיסטוריה של היורוליג? / הפועל תל אביב
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר