הזמן עובר מהר כשנהנים, ובלי לשים לב, דני אבדיה ייכנס לעונתו ה-7 ב-NBA. אך לעומת העונות האחרות, לעונה הקרובה הישראלי יגיע במעמד אחר לגמרי - במעמד של אולסטאר.
כשאתה כוכב אמיתי, לא מעט שחקנים צעירים לוקחים ממך השראה. הלילה (בין שלישי לרביעי), מטאס בוזליס הליטאי בן ה-21, שמשחק בשיקגו בולס ונחשב לאחד השחקנים הכי מבטיחים בליגה, סיפק מחמאה גדולה לדני אבדיה.
הוא התארח בפודקאסט "ballinthefampod" לצד לונזו בול, וכשנשאל עם איזה שחקן מה-NBA הוא היה רוצה להתאמן בפגרת הקיץ - הוא בחר בישראלי על פני כוכבים רבים נוספים.
"הכי הייתי רוצה להתאמן עם דני אבדיה, כבר דיברתי איתו", שיתף בוזליס. "אני מרגיש שזרקתי יותר מדי שלשות העונה. אני צריך לחדור יותר לסל, ואני רוצה להבין איך הוא משתמש בכתף שלו, איך הוא תוקף את הטבעת. ראיתי אותו בלאס וגאס, ואנחנו אמורים להתאמן יחד בסוף השבוע", שיתף, ולאחר מכן הוסיף עוד שני שחקנים שהיה שמח להתאמן איתם - פרנץ ואגנר וקווין דוראנט.
"דני אבדיה הבא"
כאמור, לא סתם בוזליס בחר דווקא באולסטאר הישראלי. הוא כבר סומן לא פעם כ"דני אבדיה הבא", וגם אמר במהלך האולסטאר כי הוא לוקח ממנו השראה כשחקן אירופי שלקח לו זמן להתאקלם בליגה ושבר תקרות זכוכית. אם זה לא מספיק, הוא יתאמן העונה בשיקגו תחת טיאגו ספליטר - אצלו אבדיה פרח.
אפילו בבלוג "pippen aint easy" השוו: "דני אבדיה הוכיח השנה כי הפריצה שלו לא הייתה מקרית. ייתכן כי לשיקגו בולס יש את הכוכב המתפתח הבא של ה-NBA בדמות מאטס בוזליס - אם ההנהלה החדשה לא תהרוס את זה. בוזליס נראה מוכן להפוך לאחד הסיפורים הגדולים של ה-NBA בעונה הבאה, בדיוק כפי שאבדיה עשה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

