"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל תל אביב שוב בתמונה? המסע של מריו הזוניה ל-NBA קיבל תפנית

כוכב ריאל מדריד מימש את סעיף היציאה מחוזהו בדרך לליגה הטובה בעולם, אלא שלפי דיווח בספרד אין לו שום הצעה מארצות הברית • אלו האופציות העומדות בפניו - כולל מעבר לקבוצה אחרת ביורוליג

,עודכן
0השמעה
מריו הזוניה. צילום: EPA

כוכב ריאל מדריד, מריו הזוניה,הפעיל אתמול (שני) את סעיף היציאה מחוזהו לטובת ה-NBA.אלא שלפי דיווח באתר הספרדי "ווב אנססטדו", הוא עשה זאת על אף שאין לו על השולחן הצעה מקבוצת NBA.

סעיף השחרור מוערך בכ-850 אלף דולרים, סכום משמעותי בדרך כלל אמור להיות משולם על ידי הקבוצה שמנסה לצרפו. אלא שלפי הדיווח, ייתכן והזוניה שילם את הבייאאוט העצום הזה בעצמו. בדיווח הסבירו כי זו התנהגות מחשידה שמתאימה למישהו בלתי צפוי וקשה להבנה כמו הזוניה: "זה מוזר שהוא עדיין לא קיבל הצעה".

מריו הזוניה מול ליוואי רנדולף,צילום: AFP

כעת יש להזוניה מספר אפשרויות. אם לא יקבל חוזה מובטח בטווח המיידי, הוא יכול להמר על עצמו. הקרואטי יכול להשיג חוזה למחנה אימונים, ואם לא ייצא משם עם חוזה מובטח, הוא יוכל לחתום על חוזה דו כיווני, שדרכו אפשר לשחק במקביל בליגת הפיתוח וב-NBA. יש לציין כי שחקנים אירופאיים בפרופיל גבוה כמו שלו כמעט ולא משחקים בליגת הפיתוח.

אם לא ישיג חוזה בתום המחנה, הזוניה יוכל להפוך לשחקן חופשי בספטמבר או אוקטובר, כלומר לאחר שהעונה האירופית כבר תיפתח. במקרה שכזה צפוי להיות לו ביקוש אדיר ביורוליג, כשדובאיוהפועל תל אביבהן שתיים מהקבוצות שהוזכרו בחודשים האחרונים כמעוניינות לצרפו.

מריו הזוניה וסרג'יו סקאריולו,צילום: רויטרס

הזוניה יחזור ל-NBA אחרי ששיחק בה בין 2015 ל-2020. את הפריצה הגדולה ביצע במדי ברצלונה ובדראפט 2015 נבחר במקום החמישי על ידי אורלנדו מג'יק. בהמשך שיחק בניו יורק ניקס ובפורטלנד טרייל בלייזרס לפני שחזר לאירופה בפברואר 2021, וחתם בפנאתינייקוס שם שיחק תחת עודד קטש.

בעונת 2021/22 היה חלק מאוניקס קאזאן שנחשבה לאחת הקבוצות הטובות ביורוליג באותה עונה, לפני השעייתה בעקבות הפלישה הרוסית לאוקראינה. הוא עבר לריאל מדריד ומאז שיחק בספרד, תוך שהוא זוכה ביורוליג, בארבע אליפויות ובשני גביעים. הזוניה נבחר ל-MVP של העונה החולפת בליגה הספרדית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר