הפועל תל אביב איבדה שניים משחקיה הזרים העונה - ג'ונתן מוטלי וכריס ג'ונס, לכוכב האדום בלגרד, שממשיכה להתחזק על מנת לחזור לצמרת היורוליג.
רק הבוקר (שבת), פורסם ב"מרידיאן" הסרבי כי פטריק בולדווין ג'וניור, חברו לשעבר של דני אבדיה בוושינגטון וויזארדס ב-2023/24, עשוי להצטרף לאדומים-לבנים - ובתוך שעות ספורות המועדון כבר הודיע רשמית על החתמתו.
הם הוסיפו וכתבו על הגארד האמריקני שיחק ב-4 העונות האחרונות ב-NBA: "בתוך ימים ספורים, הכוכב האדום בלגרד חיזקה משמעותית את הסגל שלה לקראת העונה הקרובה עם צירופם של כריס ג'ונס, דייוויד קרמר, ג'ונתן מוטלי וההגעה להסכם עם וויין מדארביץ'. אך בכך היא לא מתכוונת לעצור".
לא הצליח למצוא את מקומו הבטוח ב-NBA
"הפורוורד האמריקני, שנחשב בעבר לאחד הכישרונות הגדולים בארצות הברית ואף זכה עם נבחרת ארה"ב עד גיל 19, רשם מספר לא מבוטל של הופעות ב-NBA", הוסיפו.
כאמור, פטריק בולדווין ג'וניור נבחר במקום ה-28 בדראפט ה-NBA של 2022 על ידי גולדן סטייט ווריורס, אך לאורך הקריירה התקשה לבסס את מעמדו בליגה. בקיץ 2023 הועבר בטרייד לוושינגטון במסגרת עסקת כריס פול, וגם שם חילק את זמנו בין הוויזארדס לקבוצת הג'י ליג קפיטל סיטי גו-גו.
במהלך 2025 עבר דרך סן אנטוניו (ששחררה אותו מיד), ובהמשך חתם בלוס אנג'לס קליפרס, שם קיבל הזדמנויות מוגבלות במסגרת חוזי טו-וויי וחוזים קצרים. בתחילת 2026 רשם גם הופעה קצרה בפילדלפיה 76', לפני שחזר לג'י ליג ובהמשך חתם על חוזה טו-וויי בסקרמנטו קינגס. כעת, נראה כי הוא בדרך לנסות את מזלו באירופה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
