"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שחקן פורטלנד חוטף ביקורת: "יהיה חייב להשתפר"
ב-ESPN עשו הכנה לקראת ליגת הקיץ שתיפתח בסוף השבוע בלאס וגאס ושמו זרקור על יאנג האנסן • למרות שהגיע כפרויקט ארוך טווח, שעון החול שלו כבר התהפך אם ירצה לקבל תפקיד משמעותי יותר בטרייל בלייזרס בעונה הבאה
יאנג האנסן ובלייק ווסלי. צילום: AP

שחקן פורטלנד חוטף ביקורת: "יהיה חייב להשתפר"

ב-ESPN עשו הכנה לקראת ליגת הקיץ שתיפתח בסוף השבוע בלאס וגאס ושמו זרקור על יאנג האנסן • למרות שהגיע כפרויקט ארוך טווח, שעון החול שלו כבר התהפך אם ירצה לקבל תפקיד משמעותי יותר בטרייל בלייזרס בעונה הבאה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אחרי שלא החזיקה באף בחירת דראפט ב־2026, בפורטלנד מקווים שהבשורה הגדולה של המועדון תגיע דווקא מתוך הסגל הקיים. אחד השמות המסקרנים ביותר הוא יאנג האנסן, הסנטר הסיני המתנשא לגובה 2.16 מטר, שנבחר במקום ה־16 בדראפט 2025.

יאנג, שנחשב לפרויקט ארוך טווח, קיבל דקות משחק מעטות בעונת הרוקי שלו ולא הצליח להטביע חותם משמעותי. עם זאת, בליגת הקיץ של לאס וגאס בקיץ שעבר הוא הציג יכולת מעודדת עם ממוצעים של 10.8 נקודות ו־5.0 ריבאונדים למשחק, ובפורטלנד מקווים לראות ממנו קפיצת מדרגה כבר בעונה הקרובה.

דני אבדיה, דמיאן לילארד, דונובן קלינגן ויאנג האנסן, צילום: רויטרס

ב־ESPN ניתחו את מצבו של הסנטר הצעיר וכתבו: "יאנג הוא מוסר מוכשר באופן יוצא דופן עבור שחקן בגובהו, אך המודעות ההגנתית והזריזות שלו חייבות להשתפר כדי שיוכל לזכות בתפקיד משמעותי יותר בטרייל בלייזרס, שמכוונים להעפיל לפלייאוף עונה שנייה ברציפות".

בשנה שעברה, הטירוף סביבו של הסנטר היה בעיקר בסין. כאשר כ-5.2 מיליון אנשים צפו באחד ממשחקי ליגת הקיץ בעונה שעברה. גם חולצות שהוא לבש נמכרו בסכומים גדולים וכבר בונים עליו כשחקן הסיני הגדול הבא אחרי יאו מינג. גם השנה הוא ימשיך לעורר עניין, במיוחד אם יציג יכולות משופרות בסגל הקצר ששולחת הקבוצה לווגאס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...