רוברט הורי, אחד השחקנים המעוטרים בתולדות ה-NBA עם שבע אליפויות, מתח ביקורת על בניית הסגל של פורטלנד טרייל בלייזרס והביע רחמים על ג'רו הולידיי, שלדבריו כבר לא נמצא במקום הנכון בקריירה שלו.
הדברים של הורי מגיעים לאחר הקיץ העמוס שעברה פורטלנד, שבמהלכו צירפה את ג'ה מוראנט וכעת מחזיקה בעומס משמעותי בקו האחורי. לצד מוראנט נמצאים גם דמיאן לילארד, סקוט הנדרסון, שיידון שארפ והולידיי, מה שמעורר סימני שאלה לגבי חלוקת הדקות והתפקידים.
"מה פורטלנד עושה? יש להם בערך חמישה רכזים עכשיו", תהה הורי. "אם הייתי ג'רו הולידיי, הייתי אומר: 'בבקשה, למען השם, תשלחו אותי לקבוצה שמתמודדת על אליפות. אני שחקן ותיק, אני מנהיג מצוין בחדר ההלבשה, עשיתי כל מה שיכולתי. אני לא יכול לנצח כאן'. הוא לא צריך להיות בחדר ההלבשה הזה".
במהלך הדיון בפודקאסט עלתה גם שאלת עתידו של סקוט הנדרסון. אחד המשתתפים תהה האם הבחירה השלישית בדראפט 2023 עדיין נחשבת לחלק מהתוכניות של המועדון: "כשבחרו בו בדראפט, אף אחד לא תכנן שהוא יעלה מהספסל. אבל אחרי שהביאו את ג'ה מוראנט, פתאום יש יותר מדי שחקנים לפניו. אני לא אתפלא אם הוא ימצא את עצמו מחוץ לפורטלנד מוקדם מהצפוי".
למרות דבריו של הורי, הולידיי סיפק עונה איכותית במדי הבלייזרס. בעונה שעברה רשם ממוצעים של 16.3 נקודות, 4.6 ריבאונדים, 6.1 אסיסטים וחטיפה אחת למשחק, והיה אחד מעמודי התווך של הקבוצה לצד דני אבדיה, שנהנה מעונת פריצה והוביל את פורטלנד להישגים מעל הציפיות.
גם בפלייאוף המשיך הולידיי להציג יכולת טובה ואף שיפר את נתוניו האישיים, למרות שהבלייזרס הודחו כבר בסיבוב הראשון מול סן אנטוניו. עם זאת, לנוכח העומס שנוצר בעמדות הגארד, בארצות הברית מעריכים כי מעמדו של הולידיי עשוי להיפגע. בנוסף, חוזהו, שעומד על כ-34 מיליון דולר לעונת 2026/27, הופך אותו למועמד אפשרי לטרייד אם פורטלנד תחליט לבצע שינויים נוספים בסגל.

