אחרי שנתיים במדי א.א.ק. אתונה, ריקוואן גריי, המועמד למכבי תל אביב, בחר ביעד הבא שלו והוצג במדי פאוק סלוניקי. למרות העניין הרב מצד הצהובים, הסנטר החליט לחתום אצל היוונים - והסיבה טמונה החוזה העתק שהוצע לו.
הקבוצה מסלוניקי, שבונה פרויקט חדש ומסקרן במיוחד, תשחק ככל הנראה בעונה הבאה ביורוקאפ אחרי שהגיעה העונה לגמר היורופקאפ. היא החליטה ללכת בכל הכח על גריי, והציעה לו חוזה עתק של כמיליון יורו לעונה.
השילוב של השמות הנוצצים בפרויקט, כמו שיתוף הפעולה המסתמן עם אקס הפועל תל אביב פטריק בברלי, יחד עם העובדה שהיוונים "קפצו עליו" מהרגע הראשון והסכימו לשלם לו הרבה כסף, הובילו לבחירה שלו בפאוק על חשבון מכבי ת"א.
כאמור, זו לא הפעם הראשונה בה הצהובים מעוניינים בגריי, כשבסיום העונה שעברה הם סימנו אותו כמחליפו של חיסאל ריברו - מהלך שלבסוף לא יצא לפועל. הסנטר (26, 2.03) יכול לשחק בשתי עמדות הפנים ונחשב לאחד השחקנים המצטיינים של הקבוצה העונה.
ראיקוואן גריי רשם בסך הכול 87 הופעות במדי א.א.ק. אתונה בכל המסגרות (ליגת האלופות של פיב"א, הליגה והגביע), עם ממוצעים של 11.4 נקודות, 4.7 ריבאונדים, 2.1 אסיסטים ו-1.5 חטיפות למשחק. בנוסף, הוא קלע ב-57% לשתי נקודות, 26% לשלוש ו-72% מקו העונשין.


