מועדון הפאר מהיורוליג שעשוי לארח באולם של מכבי תל אביב

אולימפיאקוס בוחנת אפשרות לארח מספר משחקים בהיכל אלכסנדר ניקוליץ' בבלגרד • זו הסיבה, והאופציות הנוספות שעל הפרק

אולימפיאקוס עשויה לארח בעונה הבאה חלק ממשחקי הבית שלה ביורוליג בבלגרד, כך לפי דיווחים בסרביה, בזמן שהמועדון נערך לשיפוץ מקיף של היכל השלום והאחווה.

על פי הדיווח באתר הסרבי "Sportske", ראשי המועדון היווני כבר קיימו פנייה ראשונית בבירת סרביה, במטרה לבדוק אפשרות לארח שם חלק ממשחקי הבית במסגרת היורוליג במהלך עונת 2026/27.

לפי אותו דיווח, משחק מספר 5 בגמר הפלייאוף היווני מול פנאתינייקוס צפוי להיות האחרון שייערך באולם השלום והאחווה לפני סגירתו לצורך עבודות שדרוג ושיפוץ מקיפות. הפרויקט אמור לכלול שינוי משמעותי במבנה הפנימי של האולם, כולל קירוב היציעים לפרקט, מה שמחייב את אולימפיאקוס למצוא אולם חלופי באופן זמני.

שוטר סרבי מאבטח את אחד משערי הכניסה בהיכל אלכסנדר ניקוליץ', צילום: EPA

בין האפשרויות שעלו נמצא גם אולם אלכסנדר ניקוליץ' בבלגרד - אותו אולם שבו אירחה מכבי תל אביב חלק ממשחקיה בשנים האחרונות. בסרביה מציינים כי מעבר לניסיון הארגוני שכבר קיים בעיר באירוח קבוצות יורוליג מחוץ למדינתן, קיימים גם תנאים נוחים מבחינת טיסות מאתונה והקשרים הטובים בין אוהדי אולימפיאקוס לאוהדי הכוכב האדום בלגרד.

עם זאת, בלגרד אינה האפשרות היחידה שנבחנת. לפי הדיווח, באולימפיאקוס בודקים גם אפשרות לארח בכרתים, בעיקר בהרקליון, שם קיימת קהילת אוהדים גדולה של המועדון, וכן בקפריסין. אופציה נוספת היא היכל הטאקוונדו בפאלירו, שיאפשר לקבוצה להישאר באזור אתונה, אך ידרוש התאמות משמעותיות כדי לעמוד בתקני היורוליג.

בשלב זה טרם התקבלה החלטה סופית, אך בסרביה טוענים כי המגעים כבר החלו והכרעה בנושא צפויה בתקופה הקרובה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
היכל "אלכסנדר ניקוליץ'" (הפיוניר) בבלגרד, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר