"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יציל את מונאקו? אגדת ה-NBA שוקל להשקיע בקבוצת היורוליג

דיווחים באירופה: ג'מאל משבורן הוא משקיע פוטנציאלי חדש במועדון הצרפתי, ואף נפגש עם הנהלת היורוליג באתונה • אלו השחקנים שיעזבו את הקבוצה הקיץ

,עודכן
0השמעה
יאניס אנטטוקומפו וואסיליס ספאנוליס בפיינל פור של היורוליג. צילום: (AP Photo/Thanassis Stavrakis

שחקן ה־NBA לשעבר ג'מאל משבורן הוא משקיע פוטנציאלי חדשבמונאקו, כך על פי דיווח ב"לאקיפ" שאושרו גם על ידי "יורוהופס.

משבורן נכח לצד אגדת היורוליג ומאמנה לשעבר של מונאקו, ואסיליס ספאנוליס, במהלך גמר היורוליג באתונה. לפי הדיווחים הוא קיים פגישות במהלך שהותו באתונה עם גורמים ביורוליג, ואף נכח בגאלה של המפעל שנערכה במוצאי שבת.

כמה מקורות אישרו כי במונאקו כבר סומנו שמות שמיועדים להשתלב בהנהלה החדשה, לכשתגובש סופית. זאת, בתנאי שהמועדון יעבור בהצלחה את מבחני הבקרה התקציבית (דיון שהיה אמור להתקיים ב־15 במאי ונדחה לשבוע הבא) ואת הדיון המתוכנן ב־12 ביוני בבית המשפט במונאקו.

ואסיליס ספאנוליס בפיינל פור,צילום: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

קריירה עסקית מוצלחת

במסגרת הקריירה העסקית שלו, שנחשבת לאחת המוצלחות בקרב שחקני NBA לשעבר, משבורן השקיע בסוכנויות רכב (טויוטה), ברשתות מזון מהיר (Papa John’s, Dunkin’ Donuts), וכן בנדל״ן.

למרות זאת ב־2021, הוא היה חלק מקבוצת רכישה שקנתה את המועדון פו אורטז, רק כדי למכור אותו בחזרה לבעלים מקומיים אחרי שנה אחת, כשהמועדון עמד אז בפני סכנת ירידה לרמה חובבנית.

מי יעזוב את מונאקו?

כידוע, המועדון הצרפתי שהיה כוח עולה ביורוליג והגיע בעונה שעברה לפיינל פוריאבד הקיץ הרבה נכסים,על רקע המשבר הכלכלי שפקד את המועדון. למרות שמונאקו הגיע לפלייאוף של היורוליג, היא נפרד מהמאמן ואסיליס ספאנוליס במהלך העונה.

מייק ג'יימס יעזוב בוודאות לברצלונה, כאשר גם אלי אוקובו, קבאריוס הייז, אלפא דיאלו, ג'רון בלוסומגיים ודניאל ת'ייס יעזבו כמעט בוודאות. מתיו שטראזל הוא עוד שחקן שמוזכר כמועמד ללא מעט קבוצות ביבשת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מייק ג'יימס,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר