"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא היה קרוב: דני אבדיה נותר מחוץ לחמישיות העונה של ה-NBA

מאכזב: הכוכב הישראלי אמנם היה במקום ה-16 מבחינת כמות הקולות, אך בפועל הפער בינו לבין הכניסה לחמישייה השלישית היה רחוק מאוד • הוא קיבל 26 נקודות בלבד, כשצ'ט הולמגרן למשל, קיבל לא פחות מ-87 • וגם: החמישיות המלאות

,עודכן
0השמעה
דני אבדיה. צילום: AP

מאכזב מאוד. למרות שרשם עונת פריצה אדירה, הפך לכוכב המובהק של פורטלנד טרייל בלייזרס,הפך לאולסטאר בפעם הראשונה והיה פיינליסט לתואר השחקן המשתפר של העונה, דני אבדיה גילה הלילה (בין ראשון לשני) כילא נבחר לחמישיות העונהשל ה-NBA.

כמדי שנה, אחרי הפרסום של שלושת החמישיות, חושפים גם את כמות הקולות שקיבל כל שחקן. משם ניתן לראות כי באופן לא ברור, הכוכב הישראלי לא באמת היה קרוב להיכנס ל-15 השחקנים הטובים ביותר, למרות שמבחינת כמות הקולות הוא היה השחקן ה-16 בטיבו בליגה.

דני אבדיה קיבל קול אחד לחמישייה השנייה ו-23 קולות לחמישייה השלישית, מה שהעניק לו 26 נקודות במצטבר. צ'ט הולמגרן למשל, השחקן שקיבל הכי מעט קולות בחמישייה השלישית, קיבל 8 קולות לחמישייה השנייה, 63 לשלישית ובסך הכל 87 נקודות - הרחק מעל הישראלי.

דני אבדיה. היה הכי קרוב שיש, אבל לא באמת,צילום: AP

מי שכן נכנסו לחמישייה השלישית על חשבון כוכב פורטלנד הם ג'מאל מארי מדנבר נאגטס, טייריס מקסי מפילדלפיה, ג'יילן ג'ונסון מאטלנטה הוקס, ג'יילן דורן מדטרויט (עקף את אבדיה גם בכמות הקולות לשחקן המשתפר) וכאמור, צ'ט הולמגרן. מי שנותרו מאוכזבים בחוץ יחד עם דני הם קארל אנתוני טאונס, סקוטי בארנס וג'יימס הארדן.

החמישייה הראשונה

קייד קנינגהאם, שיי גילג'ס-אלכסנדר, לוקה דונצ'יץ', ויקטור ומבניאמה וניקולה יוקיץ'.

שיי גילג'ס אלכסנדר. ה-MVP הוביל את החמישייה הראשונה,צילום: AFP

החמישייה השנייה

ג'יילן בראון, ג'יילן ברונסון, קווין דוראנט, קוואי לאונרד ודונובן מיטשל.

קווין דוראנט. הפך לראשון שנבחר לחמישיות העונה ב-5 קבוצות שונות,צילום: רויטרס

החמישייה השלישית

ג'מאל מארי, טייריס מקסי, ג'יילן ג'ונסון, צ'ט הולמגרן וג'יילן דורן.

צ'ט הולמגרן. היה האחרון בכמות הקולות בחמישייה השלישית.,צילום: Imagn Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טיאגו ספליטר מדבר על הפריצה של דני אבדיה // TBTV LIVE

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר