כוכב ה-NBA: "לשנוא את דני אבדיה כי הוא יהודי זה מוזר"
מייקל פורטר ג'וניור, חברם של בן שרף ודני וולף בברוקלין נטס, התייחס לישראלי הבכיר: "שחקן מייצג את המדינה שלו והם כועסים? למה הם מצפים?" • ומה הוא חושב על העתיד של הנטס?
Your browser doesn’t support HTML5 audio
דני אבדיהמשמש כשגריר ב-NBA לא רק של הכדורסל הישראלי, אלא של מדינת ישראל כולה. ובעקבות כך, גם הוא חוטף לא מעט שנאה ברשתות. כוכב ברוקלין נטס וחברם שלבן שרףודני וולף, מייקל פורטר ג'וניור, יצא להגנתו.
פורטר התארח אצל היוטיובר ניאון, שאמר לו כי הרבה אנשים שונאים אותו ושהוא שחקן טוב. "שונאים אותו רק כי הוא יהודי?", תהה פורטר, "על מה אנשים כועסים? זה מוזר. אנשים לא רוצים ששחקנים ייצגו את המדינה שלהם, למה הם מצפים?".
"דנבר לא הייתה צריכה להעביר אותי"
הפורוורד הגיע לברוקלין בקיץ שעבר בטרייד מדנבר נאגטס, שסיימה את העונה בשישי בבוקר עם הפסד 4:2 מאכזב בסדרת הסיבוב הראשון למינסוטה טימברוולבס. לטענתו, איתו זה לא היה קורה.
"הם היו מנצחים בסדרה איתי, הם לא היו צריכים להעביר אותי בטרייד", אמר הכוכב שהתייחס לעתיד בברוקלין, "אני נהנה מהחיים הטובים ביותר. גם אם העונה לא היינו טובים, אני רואה את החזון לעתיד. אנחנו הקבוצה הכי צעירה בליגה, יש לנו הרבה כסף לבזבז, נשיג שחקן טוב בדראפט, נהיה בסדר".
על הפלייאוף אשתקד, האחרון שלו במדי דנבר, הוא אמר: "בשנה שעברה הפסדנו לאוקלהומה סיטי ת'אנדר במשחק 7. הייתה לי פציעה של ארבעה חודשים שבקושי יכולתי להרים את הכתף, ניסיתי לשחק עם זה וגרמתי לעצמי להיראות רע. אני די מתחרט על זה, ניסיתי להיות שם בשביל הקבצה, אבל נראיתי רע והעבירו אותי בטרייד. בכל פעם שזרקתי זה כאב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)
