"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי שנכנע לדני אבדיה: הכוכב שצריך להגיע לפורטלנד

באורגון חולמים על שיתוף פעולה בין האולסטאר הישראלי לדווין בוקר, שהודח בסוויפ על ידי פיניקס סאנס אולי בדרך לפרידה בלתי נמנעת: "השילוב ביניהם הוא מושלם, לבלייזרס יש את כל הכלים להיות כוח משמעותי במערב בעתיד"

,עודכן
0השמעה
דני אבדיה ודווין בוקר. צילום: AP

העונה של פורטלנד טרייל בלייזרס עשויה להיגמר הלילה (בין שלישי לרביעי) לאחר המשחק החמישי מול סן אנטוניו ספרס, אבל באורגון חושבים ברצינות על העונה הבאה ועל הכוכב שעשוי לבוא ולשתף פעולה עם דני אבדיה. בין השמות שעלו עד כה על ידי האתרים השונים בארצות הברית כמו קוואי לאונרד, קווין דוראנט ויאניס אנטטוקומפו, כרגע עולה שם חדש - דווין בוקר.

ג'ק סימון מהאתר "Rip City Project" כתב בטור דעה שלדעתו כוכב פיניקס סאנס, שסיים את העונה לאחר הפסד בסדרה לאוקלהומה סיטי ת'אנדר בסוויפ וגםהפסיד לדני אבדיה בפלייאין, יכול להיות אופציה מעולה עבור פורטלנד אם הוא ירצה לעזוב את אריזונה: "אולי עזיבה זה צעד נכון לשני הצדדים. אם הוא ירצה לעזוב, הבלייזרס צריכים להיות הטלפון הראשון.

"לפורטלנד יש סגל מאוד מוכשר עם מספר שחקני רוטציה טובים. למרות הקפיצה של דני אבדיה העונה, נראה שהבלייזרס עדיין צריכים מישהו שיוכל להיות הכוכב הראשי. לבוקר יש את הכישרון להיות האיש הזה וטרייד עליו יעבוד בצורה מושלמת עבור הבלייזרס".

דווין בוקר צופה בדני אבדיה חודר לסל,צילום: Getty Images via AFP

סימון ציין כי נכון לעכשיו בוקר לא הביע שום רצון על עזיבה למרות שהיו לו הזדמנויות לעשות כן, אבל לא עשה אותן. "לפורטלנד יש את כל הכלים להפוך לקבוצה משמעותית במערב בעתיד הקרוב.

"אבדיה מוביל את הדרך, שיידון שארפ הוא כוכב צעיר נחמד, טומאני קמארה הוא שומר מהרמות הגבוהות ביותר, דונובן קלינגן נראה כמו גבוה טוב - הרבה כישרון כדי להתחיל לנצח כאן ועכשיו, אבל לא כזה שיכול להוביל אותם לריצה משמעותית בפלייאוף - וכאן בוקר נכנס לתמונה".

דווין בוקר,צילום: Getty Images via AFP

פיניקס נמצאת בסיטואציה בעייתית, במיוחד לאחר הטריידים על קווין דוראנט ובראדלי ביל שרוקנו אותה מבחירות דראפט משמעותיות. לפי סימון, "אם הבלייזרס יעבירו מספר בחירות דראפט, יחד עם עוד שחקנים שישוו את השכר ואולי גם כוכב צעיר, בוקר יכול להיות הכוכב שיהפוך אותם לקונטנדרים אמיתיים במערב. רק תדמיינו חמישייה של הולידיי, בוקר, אבדיה, קמארה וקלינגן".

הסאנס היו אחת מהפתעות העונה וסיימו במאזן 37:45 חיובי למרות העזיבה של קווין דוראנט ופציעה ממושכת של ג'יילן גרין. עם זאת, בוקר חתם עלהארכת חוזה גדולה במיוחדבשווי 145 מיליון דולר לשנתיים החל מעונת 2028/29 - בדיוק העונה בה דני אבדיה מסיים את חוזהו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הסרטון המסתורי של פורטלנד עם דמיאן לילארד // Portland Trail Blazers

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר