הבוסטון סלטיקס עשויים להיכנס למירוץ אחר יאניס אנטטוקומפו בקיץ הקרוב, כאשר לפי דיווחים בארה״ב, אפשרות כזו נמצאת על הפרק - אך עשויה לעלות במחיר כבד במיוחד: ויתור על אחד מצמד הכוכבים ג’ייסון טייטום או ג’יילן בראון.
על פי הכתב הבכיר סם אמיק, ההחלטה תלויה בעיקר בתוצאות הפלייאוף של הקבוצה. “אם הם יודחו בסיבוב השני, אז כמו כל קבוצה אחרת במצב כזה, הם יסתכלו על התמונה הרחבה”, אמר.
עוד הוסיף אמיק כי: “אפשר לטעון שהם ינסו ללכת על כל סופרסטאר שזמין, ככה פועל המשרד המקצועי שלהם, עם בראד סטיבנס שמוביל את הדרך”, אך הדגיש: “ברור שאחד מבין ג'יילן בראון או ג'ייסון טייטום יצטרך לעזוב”.
כיום, הסלטיקס נמצאים בעמדה חזקה במזרח עם טייטום ובראון, שכבר הוכיחו את עצמם כבסיס להצלחה, אך במועדון עשויים לשקול שינוי משמעותי אם העונה לא תסתיים בהתאם לציפיות. אמיק ציין גם כי ההתפתחות של בראון השפיעה בעבר על קבלת ההחלטות במועדון: “הם לא ידעו שג’יילן בראון יתקדם לרמה שאליה הגיע”.
נכון לעכשיו, מדובר בתרחיש שאינו מיידי, אך כזה שעשוי להפוך לרלוונטי בהתאם לאופן שבו תסתיים העונה של בוסטון.

