"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי 10 שנים: הרצף השני הכי ארוך ב-NBA הסתיים עם תבוסה ב-32 הפרש
מילווקי באקס איבדה סיכוי להעפיל לטורניר הפלייאין אחרי 127:95 לסן אנטוניו ספרס ותחמיץ את הפלייאוף לראשונה מאז 2016 • הסוגיות הבוערות מבחינתה: בחירת הדראפט, שאלת המאמן, ומעל הכל - עתידו של יאניס אנטטוקומפו
יאניס אנטטוקומפו. צילום: AP

אחרי 10 שנים: הרצף השני הכי ארוך ב-NBA הסתיים עם תבוסה ב-32 הפרש

מילווקי באקס איבדה סיכוי להעפיל לטורניר הפלייאין אחרי 127:95 לסן אנטוניו ספרס ותחמיץ את הפלייאוף לראשונה מאז 2016 • הסוגיות הבוערות מבחינתה: בחירת הדראפט, שאלת המאמן, ומעל הכל - עתידו של יאניס אנטטוקומפו

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מילווקי באקס הובסה הלילה (בין שבת לראשון)127:95 בבית בידי סן אנטוניו ספרסואיבדה סיכוי להעפיל לטורניר הפלייאין. בכך, היא תפספס את הפלייאוף אחרי תשע עונות רצופות ולראשונה מאז 2016.

הנתון הזה מהווה חותמת סופית לעונה האיומה שעברה על הבאקס. הקבוצה החזיקה ברצף הפעיל השני באורכו של העפלות לפלייאוף NBA, כשבמקום הראשון הייתה ונשארה בוסטון סלטיקס שתבטיח בימים הקרובים עלייה לפלייאוף בפעם ה-12 ברציפות.

הכוכב הגדול של מילווקי, יאניס אנטטוקומפו, נעדר גם הלילה. הוא שיחק ב-36 משחקים בלבד מתוך 73 עבור הקבוצה שעומדת על מאזן 44-29 שלילי. במשחקים בלעדיו, המאזן הוא 25-12.

יאניס אנטטוקומפו,צילום: AFP

עוד עונה של פציעות

פרשן ESPN סטיבן איי סמית' דיווח לפני כחודש כי מאמן באקס דוק ריברס ככל הנראה יפרוש מאימון בתום העונה. ריברס שמחזיק בחוזה לעונה הבאה מכחיש את הדברים, אבל עם סיום העונה המעשי, השמועות לא יירגעו.

אחרי ההדחה הרשמית, ריברס סיכם את העונה: "היא הייתה מאכזבת, כמובן. מאז שהגעתי לכאן (לפני שנתיים) לא היה לי רצף שכולם היו בריאים, ואני מדבר על שחקני המפתח. זה יאניס, זה היה דמיאן לילארד בשנים הקודמות.

"העונה היה לנו על הנייר רק כוכב אחד, לכל קבוצה יש שניים או שלושה. היינו זקוקים לבריאות, היינו רזים. וכל הדיבורים כנראה לא עזרו גם כן".

דוק ריברס,צילום: AP

עתידו של יאניס אנטטוקומפו"

ה"דיבורים" אליהם מתייחס ריברס הם ככל הנראה השמועות הבלתי פוסקות בנוגע לעתידו של יאניס אנטטוקומפו. היווני מצד אחד הצהיר כי ברצונו להישאר, ובו זמנית אמר שהוא רוצה להתמודד עם הבאקס על האליפות.

העונה הבאקס הציגו סגל לא מספיק איכותי כדי לעמוד בשאיפות האלה, ויהיה להם קשה מאוד להעמיד סגל שכזה לעונה הבאה. העניין הוא שהכוכב יוכל להפוך לשחקן חופשי בקיץ הבא,ובעלי המועדון כבר אמר לפני עשרה ימים שהקיץ הוא יאריך חוזה או יעבור בטרייד.

מילווקי מחזיקה במאזן העשירי הכי גרוע בליגה ובדראפט הקרוב תהיה לה בחירה בלוטרי - כלומר אחת מבין 14 הראשונות. יש לציין כי במסגרת טרייד קודם, הבאקס יקבלו את הבחירה הנמוכה יותר מבין הבחירה שלהם לבין זו של ניו אורלינס פליקנס (המאזן השביעי הכי גרוע), בעוד הבחירה הגבוהה מבין השתיים תלך דווקא לאטלנטה הוקס בעקבות טרייד נפרד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הראפר שהתבלבל בשמו של דני אבדיה // Joe Budden TV

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו