"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פציעה מחרידה: הברך של שחקן גולדן סטייט יצאה מהמקום, במהלך החטאת דאנק
במהלך ההארכה נגד דאלאס מאבריקס, שחקן הווריורס מוזס מודי נפגע בצורה איומה תוך כדי ניסיון הטבעה לא מוצלח ופונה על אלונקה • סטיב קר: "זה נראה רע"
מוזס מודי נופל לפני הפציעה בברך. צילום: רויטרס

פציעה מחרידה: הברך של שחקן גולדן סטייט יצאה מהמקום, במהלך החטאת דאנק

במהלך ההארכה נגד דאלאס מאבריקס, שחקן הווריורס מוזס מודי נפגע בצורה איומה תוך כדי ניסיון הטבעה לא מוצלח ופונה על אלונקה • סטיב קר: "זה נראה רע"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

רגעי דאגה וחרדה נרשמו במהלך ההארכה של המפגש בין דאלאס מאבריקס לגולדן סטייט ווריורס לפנות בוקר (שלישי), בעקבות פציעתו של מוזס מודי. שחקן הווריורס נפצע בצורה קשה בברכו במהלך החטאת דאנק, ופונה מהפרקט על אלונקה.

הפציעה התרחשה כדקה ורבע לסיום ההארכה, כשמודי דהר להטבעה באין מפריע. ברכו השמאלית יצאה מהמקום תוך כדי הקפיצה והחטיא. המשחק נעצר למספר דקות וההלם היה ניכר על פניהם של השחקנים ואנשי הצוות. לאחר הפינוי, גולדן סטייט שמרה על יתרונה וניצחה 131:137.

מוזס מודי נופל לפני הפציעה בברך,צילום: רויטרס

פציעתו של מודי, שקלע 23 נקודות, היא עוד בשורה קשה בעונה לא פשוטה שעוברת על הווריורס. ג'ימי באטלר קלע את הרצועה הצולבת מוקדם יותר העונה, וגם סטף קרי נעדר כבר 22 משחקים בשל בעיה בברך שמלווה אותו.

השחקן נשלח לבדיקת רנטגן מיד בתום המשחק. מאמנו, סטיב קר, אמר: "אני לא יודע מה זה, אבל זה בהחלט נראה רע".

מוזס מודי מפונה על אלונקה,צילום: רויטרס
קשה לצפייה: הברך הפצועה של שחקן גולדן סטייט מוזס מודי,צילום: צילום מסך

עמדת נחיתות מול פורטלנד והקליפרס

עשרה משחקים לתום העונה הסדירה, הווריורס מגיעים לישורת האחרונה שלפני טורניר הפלייאין בסגל בעייתי. הם מדורגים במקום העשירי עם מאזן של 34 ניצחונות ו-38 הפסדים, מתחת ללוס אנג'לס קליפרס השמינית (36-36)ופורטלנד טרייל בלייזרסשל דני אבדיה המדורגת במקום התשיעי (37-36).

אם אכן תסיים עשירית, גולדן סטייט תתארח אצל המדורגת תשיעית בפלייאין כשהמפסידה תסיים את העונה. המנצחת לעומת זאת תתארח למשחק אחד על המקום השמיני, מול הקבוצה שתפסיד במפגש בין מקומות 7-8.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הראפר שהתבלבל בשמו של דני אבדיה // Joe Budden TV

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו