"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכב ה-NBA: "לא מבין את הגישה נגד ישראל, לאנשים אין לב"

חברם של דני וולף ובן שרף לברוקלין נטס, מייקל פורטר ג'וניור, יצא להגנת המדינה בפודקאסט • עוד הוא מאשים: "מה הבעיה עם לפגוש אנשים שאיבדו את הבית?"

,עודכן
0השמעה
מייקל פורטר ג'וניור (שני משמאל). מחפש קצת יותר אהבה. צילום: AP

ברוקלין נטס עצרה הלילה את רצף ההפסדיםשלה עם קאמבק גדול מול דטרויט פיסטונס (105:107). מי שכיכב מעל כולם היה מייקל פורטר ג'וניור, שצלף 30 נקודות וקטף 13 ריבאונדים, כדי להוביל את הקבוצה של דני וולף ובן שרף לניצחון.

עוד לפני המשחק, פורטר ג'וניור כיכב פעם נוספת, הפעם בפודקאסט שהוקדש כולו לגישה פייסנית של שלום, ובמרכזה כתב הגנה לישראל, הסברה לה אנחנו זקוקים בעולם, ובמיוחד בארצות הברית, שם מודה כוכב ה-NBA, התהפכו היוצרות.

על הסכסוך הישראלי-פלסטיני, במיוחד אחרי 7 באוקטובר, אמר פורטר ג'וניור: "באמריקה אנשים הסתכלו על המצב בצורה אחת, אבל בהמשך נדמה שהגישה התהפכה. נראה שהשיח הציבורי השתנה עם הזמן, אני לא מבין את הגישה נגד ישראל, לא מבין למה זה קורה".

פורטר ג'וניור משתף פעולה עם דני וולף. הסברה ישראלית עקיפה,צילום: AP

פורטר ג'וניור המשיך: "רציתי שיח מכבד. להביא לכאן שני אנשים, אחד מכל צד. אני לא באמת יודע מה שורש הסכסוך מכל צד. אבל מבחוץ זה נראה כאילו השיח הציבורי השתנה וכיום מדברים בצורה הרבה יותר שלילית על ישראל".

על הביקורת לגישה הפייסנית שלו אמר שחקן הנטס: "גם אם לא הייתי יודע כלום על המצב - למה זה רע ללכת לפגוש אנשים (מישראל) שאיבדו בני משפחה או בתים? ואם הייתי פוגש משפחות פלסטיניות שנפגעו ומנסה לעודד את הילדים שלהם, למה זה דבר רע?".

לסיום יצא פורטר ג'וניור באמירה נוקבת: "כולנו בני אדם, אבל נראה שלאנשים כבר אין לב, זה משוגע. אין כמעט אהבה בעולם יותר. אני חושב שהעולם נהיה יותר ויותר שונא, ואנשים נהיים יותר אדישים לזה. בתנ"ך כתוב שבאחרית הימים טוב ייחשב לרע ורע ייחשב לטוב. לפעמים נדמה שאנחנו כבר שם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ג'ורדי פרננדס מדבר על 40 הנקודות של בן שרף בליגת הפיתוח| Erik Slater

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר