"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כמו קבוצת NBA שלמה: הנתון החריג של בן שרף
הרכז הישראלי סיים עם 6 נקודות, 4 אסיסטים ולא פחות מ-6 איבודים בהפסד למיאמי • יחד עם נולאן טראורה, הוא איבד את אותה כמות כדורים של כל שחקני ההיט • בארה"ב ביקרו: "זה היה מכוער" • וגם: מה מאמנו טען שהוא צריך לשפר והמחמאות לדני וולף: "הוא נהנה בטירוף"
בן שרף. איבד יותר מידי כדורים. צילום: Imagn Images

כמו קבוצת NBA שלמה: הנתון החריג של בן שרף

הרכז הישראלי סיים עם 6 נקודות, 4 אסיסטים ולא פחות מ-6 איבודים בהפסד למיאמי • יחד עם נולאן טראורה, הוא איבד את אותה כמות כדורים של כל שחקני ההיט • בארה"ב ביקרו: "זה היה מכוער" • וגם: מה מאמנו טען שהוא צריך לשפר והמחמאות לדני וולף: "הוא נהנה בטירוף"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בן שרףממשיך לנסות ולמצוא את הקצב ב-NBA. הלילה, ברוקלין נטס התארחה אצל מיאמי היט, הובסה 124:98 ורשמה הפסד תשיעי ברציפות, כשהישראלי שיחק 25 דקות וסיים עם 6 נקודות, 4 אסיסטים - ולא פחות מ-6 איבודים.

אין ספק כי במשחק הלילה, הדבר שבלט יותר מכל לעין הוא כמות האיבודים הגדולה של הישראלי - שספג לא מעט ביקורות מאוהדים ועיתונאים. "זה היה מכוער, הוא צריך לקבל החלטות טובות יותר כשהכדור בידיים שלו", רשם הכתב אריק סלייטר.

נתון שלילי ולא מחמיא בכלל מהמשחק שמראה על החולשה של הישראלי הערב הראה כי שני הרכזים הרוקיז של הנטס - נולאן טראורה ובן שרף, איבדו יחדיו 12 כדורים (6 כ"א) - כל שחקני מיאמי היט למשל, איבדו יחד 12 כדורים.

בן שרף,צילום: Imagn Images

"צריך להיות שחקן הגנה טוב מאוד"

גם ב"Nets Fan" לא ריחמו על הרכז הישראלי, והתייחסו בסיום המשחק ל-5 בחירות הדראפט של הקבוצה בקיץ האחרון: "בואו נהיה כנים, בן שרף הוא הפספוס היחידי שלנו בדראפט האחרון".

עוד לפני פתיחת המשחק, ג'ורדי פרננדס, מאמן הנטס, התייחס לישראלי וציין בדיוק מה הוא מצפה ממנו לשפר: "הוא צריך להיות לא רק שחקן הגנה ממוצע, אלא שחקן הגנה טוב מאוד".

"צריך שהוא ישחק על היתרון הזה, וכבר דנו בכך לא מעט פעמים. הוא צריך לאתגר את עצמו - ולכן התפקיד שלי הוא לאתגר אותו. אבל אכפת לו, הוא רוצה להיות לא רק טוב, אלא מצוין".

ג'ורדי פרננדס מעיר לבן שרף,צילום: Imagn Images

"שוב היה הכוכב בקרב הרוקיז"

בנוסף לבן שרף, היה ישראלי נוסף על המגרש - והוא הגיע להתמודדות אחרי משחק השיא שלו בליגה הטובה בעולם. דני וולף רשם הלילה 11 נקודות, 5 ריבאונדים ו-5 אסיסטים ב-20 דקות על הפרקט - ושוב סחט מחמאות.

ב-"NetsDaily" כתבו עליו: "דני וולף שוב היה הכוכב בקרב הרוקיז הערב. לאחר המשחק הטוב בקריירה נגד קליבלנד ביום ראשון, הוא נראה כאילו הציג את כל יכולותיו ההתקפיות ברצף מהיר בתחילת הרבע הראשון. ניתן היה לראות אותו מוסר "אלי-הופ" לדיירון שארפ בשלב מסוים, ובמהלך שאחריו קולע שלשה גדולה. וולף אפילו סיים מעל קלאל ווארה, שמתנשא לגובה 2.23 מטר בשלב מסוים".

Nets France Media" הוסיפו: "דני וולף משחק ברמה גבוהה מאוד במשחקים האחרונים. התקפית הוא נהנה בטירוף, ואפילו הגנתית זה רחוק מלהיות נורא כמו שחשבנו. בהתחשב ברמה הנוכחית של נואה קלאוני, לא נופתע אם ג'ורדי פרננדס ינסה אותו כשחקן הפותח בעמדה 4".
דני וולף עם הכדור. נהנה התקפית,צילום: Imagn Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ג'ורדי פרננדס מדבר על 40 הנקודות של בן שרף בליגת הפיתוח //Erik Slater

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו