"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דני אבדיה על האולסטאר: "חוויה מהממת, שואף להיות פה שוב"
הישראלי סיכם את הופעת הבכורה במשחק הכוכבים של ה-NBA: "אחת החוויות הטובות שלי, קמתי בבוקר עם התרגשות אבל כשהגעתי לחדר ההלבשה התחלתי להרגיש כמו במשחק רגיל"
קווין דוראנט מול דני אבדיה. צילום: AFP

דני אבדיה על האולסטאר: "חוויה מהממת, שואף להיות פה שוב"

הישראלי סיכם את הופעת הבכורה במשחק הכוכבים של ה-NBA: "אחת החוויות הטובות שלי, קמתי בבוקר עם התרגשות אבל כשהגעתי לחדר ההלבשה התחלתי להרגיש כמו במשחק רגיל"

דרור פישר, שליח "היום" לאולסטאר
,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחריהופעה היסטורית באולסטאר 2026,דני אבדיהסיכם סוף שבוע מיוחד מבחינתו - על המגרש ומחוצה לו. הישראלי קלע 5 נקודות ומסר 4 אסיסטים בשני ההפסדים של נבחרת העולם, אבל עבורו המספרים היו רק חלק קטן מהסיפור.

“כולם מפרגנים לכולם. זו הייתה חוויה מהממת, אחת הטובות שהיו לי אי פעם", אמר אבדיה בסיום. “אני חושב שייצגתי את ישראל בכבוד. להיות על הבמה הזו זה מאוד מכובד. אני אוהב את כולם, תודה על התמיכה והדחיפה, אני יודע שהרבה צפו בי. השאיפות זה להמשיך להגיע למשחק הזה, להגיע לפלייאוף ולהשתפר כשחקן. אין לי גבול, רק הזמן יגיד. אני נהנה מהדרך וזה הכי חשוב”.

הפורוורד התייחס גם לאינטנסיביות של סוף השבוע: “זה היה סוף שבוע ארוך. המשחק הראשון היה טוב, אבל במשחק השני היה קשה כי הם ברחו לנו. אני הייתי שמח וניסיתי לעשות את הטוב ביותר מבחינתי. ניסיתי להתנתק טיפה ממה שקורה בארץ. היו לי הרבה מחויבויות כאן. הקשרים עם השחקנים בכל הקבוצות נהדרים. כל מי שכאן הוא בזכות ולא בחסד, להגיע למשחק הזה - כבוד עצום”.

Deni Avdija to@N12News:

“I have no way to describe how grateful I am for the support I receive, it's so moving" | Watch:pic.twitter.com/swS4Y3UE5R

— Iris (@streetwize)February 16, 2026
דני אבדיה מטביע,צילום: AP

"רק לרוץ על המגרש הזה כיף גדול”

לדבריו, שבוע כזה מחזיר גם לרגעים הפחות זוהרים: “אתה נזכר בשבוע כזה ברגעים הפחות טובים שהיו לך וגאה בעצמך. היו רגעים קשים ורעים ויהיו. אני לא מושלם. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להישאר חיובי ולנצח את עצמך בכל יום מחדש. זה מרגש לראות את עצמך בבמה כזו”.

על אופי המשחק הוסיף: “לדעתי היה משחק תחרותי, אנשים ניסו לשחק חזק. היו כאלה שיותר מאחרים, אבל אי אפשר לשלוט בזה. ניסינו להתחרות, אנחנו לא מכירים אחד את השני אבל ניסינו. היה כיף. קמתי בבוקר עם קצת התרגשות אבל כשהגעתי לחדר ההלבשה התחלתי להרגיש כמו במשחק רגיל, אבל עשיתי מה שהייתי יכול. זו במה שאני לא נמצא בה כל יום וזה ברכה. רק לרוץ על המגרש הזה כיף גדול”.

אבדיה הדגיש את החיבור לקהל בישראל: “תודה לכל מי שצפה בי. אני מרגיש שאני עולה לשחק עם אומה שלמה אחרי וזה כיף, גם במדינה קטנה כמו שלנו. אני לא יכול להודות מספיק על האהבה שאני מקבל בישראל. קבוצת הפסים באה ממש תחרותית, זה מדהים לראות. אני מקווה שאנשים יראו שכיף שוב לצפות באולסטאר. פשוט כיף להיות חלק מהליגה הזאת. מאוד נהניתי במשחק ואני מקווה שאוכל להיות פה עוד הרבה שנים”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דני אבדיה (משמאל) במשחק האולסטאר,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו