"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"המשחק הכי פרוע, מטורף ומרהיב של העונה ביורוליג"

מכבי תל אביב ניצחה 106:111 את באיירן מינכן לאחר הארכה במשחק ששבר שיאי שלשות במפעל • הפרשן הגרמני נפעם: "אני חושב שאני משתגע, זה לא יכול לקרות, ההופעה הכי טובה בליגה" • גם למאמנים לא היה מה לומר: "מטורף, שתי הקבוצות היו ראויות לניצחון"

,עודכן
0השמעה
ג'יילן הורד בטירוף. צילום: אלן שיבר

"המשחק הכי פרוע, מטורף ומרהיב של השנה", כך נכתב ב"בילד" עלהניצחון הדרמטי של מכבי תל אביב 106:111לאחר הארכה מול באיירן מינכן. לאורך כמעט 45 דקות שתי הקבוצות היו צמודות זו לזו, היתרון החליף ידיים, השלשות צללו פנימה ולבסוף הצהוביםשמרו על מאזן ביתי מושלםמאז החזרה לישראל.

ערב המשחק לשתי הקבוצות היה מאזן זהה של 15:12 והבווארים הגיעו בכושר סנסציוני ואחרי שניצחו שבעה מתשעת משחקי היורוליג האחרונים שלהם. הערב נפתח בטקס לזכרו של דייויד פדרמן ז"ל ובגרמניה לא נשארו אדישים: "דקות נרגשות מאוד לפני שריקת הפתיחה, העיניים דמעו והאוהדים מחאו כפיים".

שחקניו של עודד קטש רשמו שיא מועדון עם 20 שלשות ב-60.6%, מנגד גם האורחת קלעה בלי הכרה עם 15 שלשות ב-50%. 35 שלשות משותפות היו שוות לשיא היורוליג במשחק אחד והקהל שהגיע להיכל מנורה מבטחים חזה במפגן כדורסל יוצא דופן. "מופע התקפי מרשים", כתבו ב"בילד".

אנדי אובסט מול רומן סורקין,צילום: אלן שיבר

מכבי כבר הובילה ב-13, אבל לא השכילה לשמור על היתרון וברבע השלישי, בו באיירן קלעה ארבע שלשות בלי החטאה ואנדי אובסט רשם הופעה ענקית, היתרון עבר לאורחת. פרשן "מגנטה" סבסטיאן אולריך הצהיר על באיירן שהיא "ההופעה הכי טובה בליגה", אבל עד עכשיו העונה שום כוח לא התגבר על יד אליהו.

תמיר בלאט (6/6 משלוש) ו-וויל ריימן (5/5) הפכו שוב את המשחק, הדרמה הגיעה לשיא עם שלשה ועבירה של ננאד דימיטרייביץ' ונקודה מהקו של אושיי בריסט. "אני חושב שאני משתגע, זה לא יכול לקרות", התלהב אולריך. בסופו של דבר בהארכה מכבי התעלתה, אובסט התעייף ומכבי ניצחה 106:111.

"מחזה מטורף בתל אביב, פסטיבל שלשות, אבל סוף מר לבאיירן", כתבו ב"קיקר". סבטיסלב פשיץ' הודה בסיום: "היה משחק מצוין של שתי הקבוצות, שתיהן היו ראויות לניצחון". קטש גם היה המום ושיבח את כוכב היריבה: "משחק מטורף. אובסט היה יוצא מן הכלל, הוא כרגע בכושר הכי טוב באירופה".

תמיר בלאט וגור לביא,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המחווה של מכבי תל אביב לפרטיזן בלגרד // מכבי Rapyd תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר