התצוגה הרעה מזה עשור: מספרי ההשפלה של ברוקלין נטס

דני וולף וחבריו הובסו 120:66 מול ניו יורק ניקס במדיסון סקוור גארדן והפכו לקבוצה הראשונה שקולעת מתחת ל-70 נקודות מאז 2020 • המאמן, ג'ורדי פרננדס, לקח אחריות: "אני צריך לעזור להם להבין את הדרך שבה אנחנו רוצים לשחק" • וגם: הקשר לפורטלנד

אריאל הוקפורטי חוגג, דיירון שארפ מתוסכל. צילום: Getty Images via AFP

המשחק בין ניו יורק ניקס לברוקלין נטס סומן להיות אחד שיוציא את אחת הקבוצות מהמשבר בו הן היו. שתיהן הפסידו 9 מ-11 המשחקים האחרונים שלהן, בין אם בעקבות פציעות ובין אם לאו, ואצל שתיהן כבר יש שמועות טרייד על הפורוורד המרכזי - קארל אנתוני טאונס ומייקל פורטר ג'וניור. אחרי הלילה (בין רביעי לחמישי), רק אחת יכולה לומר שיצאה לדרך חדשה.

הניקס התעללו בנטס בדרך לניצחון הגדול בתולדות המועדון, 66:120, ואפשר לומר בביטחון ששיחת השחקנים שערך ג'יילן ברנסון לפני יומיים עזרה בשני צידי המגרש. הגארד גם הוביל את קלעי המנצחת עם 20 נקודות ונעזר גם בשש שלשות של לאנדרי שאמט מהספסל כדי להגדיל את ההפרש עוד ועוד, עד שדני וולף קלע שלשה שקבעה את תוצאת הסיום.

ברוקלין, אותה הוביל פורטר ג'וניור עם 12 נקודות ב-4/14 מהשדה, סיפקה את התצוגה ההתקפית הכי רעה שנראתה בליגה מזה עשור. היא קלעה ב-29.1% מהשדה (23/79), 27.5% לשלוש (11/40) ו-69.2% מהקו (9/13). היא גם הקבוצה הראשונה מאז 2020 שקולעת מתחת ל-66 נקודות. 

נולאן טראורה מול לאנדרי שאמט, צילום: Imagn Images

מי שלקח אחריות על ההופעה הוא המאמן, ג'ורדי פרננדס, שאמר: "אני זה שאחראי על זה. השחקנים צריכים להמשיך הלאה, אני צריך לעזור להם בצורה טובה יותר ולוודא שהם מבינים את הערכים שיש לנו ואת הדרך שבה אנחנו רוצים לשחק". הנטס הצטרפו לפורטלנד טרייל בלייזרס, בשלוש השנים שלפני דני אבדיה, בתור שתי הקבוצות היחידות שמפסידות משחק ב-50+ הפרש בשלוש עונות רצופות.

מי שנמצא בכושר רע במיוחד הוא קאם תומאס. הסקורר, שרק חזר מפציעה לפני כשלושה שבועות, קולע ב-30% בלבד בשבעת המשחקים האחרונים ומתקשה לתרום לקבוצה מהספסל. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ורדי פרננדס. לקח אחריות, צילום: Getty Images via AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר