ארגין עתמאן זעם: "10,000 טורקים שרו נגד אמא שלי"

מאמן פנאתינייקוס, שניצחה 77:81 את פנרבחצ'ה, ביקר את האוהדים לאחר המשחק: "אנשים לא מלומדים שרו נגד אמי, שהיא בת 87, זה מאכזב מאוד" • וגם: הדרישה מהיורוליג

ארגין עתמאן. צילום: EPA

המפגשים בין ארגין עתמאן לפנרבחצ'ה הם תמיד להוטים במיוחד. המאמן שמזוהה בעיקר עם יריבותיה הגדולות של האימפריה הטורקית, גלאטסראיי ואנאדולו אפס, מקבל יחס מיוחד בכל הגעה להיכל אולקר ונוהג להתלונן על כך פעם אחר פעם.

גם אתמול (שלישי), לאחר הניצחון 77:81 של פנאתינייקוס על פנר באיסטנבול, המאמן הטורקי של הקבוצה היוונית ניצל את ההזדמנות לדבר לאוהדי פנר בפרט ולעם הטורקי בפרט: "אני מאוד מאוכזב. האנשים הלא מלומדים האלה, 10,000 אוהדים, שרו שיר נגד אמא שלי, שהיא בת 87".

ארגין עתמאן, צילום: EPA

עתמאן המשיך: "זה לא פייר. מישהו ביורוליג שמכיר את השפה הטורקית חייב לתת על זה את הדעת. אני אוהב לאמן את הנבחרת הטורקית, אני אוהב את מה שאנחנו עושים כאן, אבל יש 10,000 אנשים פה שהם לא מלומדים".

עתמאן הוביל את נבחרת טורקיה הקיץ להישג השיא שלה ביורובאסקט עם ההגעה לגמר וזכייה במדליית הכסף. בשנים האחרונות הוא נוהג להתלונן על התנהגויות אוהדים, גם כאלו של מכבי תל אביב, ולדרוש צדק לעצמו ולקבוצתו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ארגין עתמאן מתלונן על שירים נגד אימו / יורוליג

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר