ברוקלין נטס ספגה לא מעט ביקורות על כך שהשתמשה בכל חמש בחירות הסיבוב הראשון שהיו לא בדראפט הקיץ, אבל ככל שחולף הזמן, הביקורות האלה דועכות. אחת הסיבות לכך היא השיפור ביכולת של דני וולף, השחקן שנבחר הכי נמוך מבין החמישה- במקום ה-27 ואחד מתחת לבן שרף.
השניים שיחקו הלילה (בין שבת לראשון) 19 דקות בניצחון 101:119 של ברוקלין על ניו אורלינס פליקנס. אמנם הם לא רשמו שורה סטטיסטית יוצאת דופן - עם 7 נקודות לכל אחד, 4 אסיסטים לרכז ו-4 ריבאונדים לסנטר - אך מדובר בהמשך במגמת השיפור שלהם ושל הקבוצה שניצחה בשלושה מתוך ארבעת המשחקים האחרונים שלה.
מי שגורף את מרב המחמאות מבין השניים הוא וולף. חברו לקבוצה מייקל פורטר ג'וניור, שהוביל עם 35 נקודות, נשאל האם יש דמיון בסגנון בין הסנטר הישראלי-אמריקני לבין הסנטר שעימו שיחק בדנבר נאגטס עד שעבר לנטס הקיץ - ניקולה יוקיץ'.
"דני הוכיח שהוא מוכן ל-NBA, לתרום כבר עכשיו", אמר פורטר, "(המאמן) ג'ורדי פרננדס מרגיש בטוח לתת לו את הכדור, הוא שחקן מיוחד. הוא, יוקיץ' ואלפרן שנגון דומים זה לזה מבחינתם היותם גוף גדול שמוריד כדור לרצפה, וזורק. וולף הופך את המשחק לקל. סגנון המשחק שונה ממה שהיה בדנבר, אבל יש גם דמיון".
הנטס כאמור נמצאים במומנטום חיובי, שגרם לכך שכעת יש ארבע קבוצות בליגה עם מאזן פחות טוב משלהם (17-6) - הקליפרס והפליקנס במערב ואינדיאנה ו-וושינגטון במזרח. מצד אחד הרצף הזה אולי פוגע בסיכוייה של הקבוצה להשיג בחירת טופ 3 בדראפט הקרוב שכולל את שלושת כשרונות העל - דרין פיטרסון, איי ג'יי דיבנאטסה וקאם בוזר. מצד שני, הצעירים מקבלים הזדמנויות ולומדים איך לא רק להפסיד - וזה לא פחות חשוב להתפתחות של הקבוצה שמחפשת את השלד שיוביל אותה בחזרה לצמרת בשנים הבאות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוI asked MPJ who scored 30 plus point in 3 straight games that he played in, all 3 #Nets wins, if he talked to coach Jordi Fernandez about running the same plays with Danny Wolf that Nikola Jokić runs in Denver pic.twitter.com/ZOFwGGoVC2
— Darko Dželetović (@DarkoBasketball) December 7, 2025

