ניקולה יוקיץ' מול יאניס אנטטוקומפו. צילום: AP

דיווח: קבוצת ה-NBA שפועלת לצרף את ניקולה יוקיץ' ויאניס אנטטוקומפו

סם אמיק מ"האתלטיק" מדווח כי גולדן סטייט מפנה תקציב משמעותי על מנת להביא לפחות אחד משני הכוכבים הגדולים בקיץ 2027, שם שניהם מחזיקים באופציית שחקן • בנוסף, הוא מדווח כי קבוצות NBA נוספות משווקים גדולים פועלות בצורה דומה

גולדן סטייט ווריורס היא אחת הקבוצות הכי מדוברות בקיץ האחרון ב-NBA, אבל לאו דווקא בגלל מה שהיא עושה בשביל ההווה, אלא בשביל העתיד. נכון להיום היא לא ביצעה אף מהלך בשוק החופשי בקיץ וכעת דנה עם ג'ונתן קומינגה על הארכת חוזה אפשרית, לאחר שזה סיים את חוזה הרוקי שלו ונחשב כעת לשחקן חופשי מוגבל. 

אבל הראש של מייק דאנליבי ג'וניור וההנהלה של השושלת האחרונה ב-NBA כבר בעתיד, ליתר דיוק ב-2027. זו העונה בה סטפן קרי, ג'ימי באטלר ודריימונד גרין יסיימו את החוזים שלהם וניכנס באופן רשמי לעידן חדש בכדורסל האמריקני. אבל יש עוד משהו גדול שקורה בעונה הזו - לניקולה יוקיץ' וליאניס אנטטוקומפו יש אופציית שחקן ליציאה מהחוזה הקיים שלהם בדנבר נאגטס ומילווקי באקס. 

סטפן קרי עם דריימונד גרין וג'ימי באטלר. לא יהיו בקבוצה ב-2027, צילום: Getty Images via AFP

לפי סם אמיק מ"האת'לטיק", גולדן סטייט מהמרת במוצהר על קיץ 2027 בניסיון למשוך לפחות אחד מהם. אמיק ציין כי השחקנים היחידים שיחזיקו בחוזה בווריורס באותה תקופת זמן הם מוזס מודי (13.4 מיליון דולר) ובאדי הילד (10 מיליון דולר), כאשר כל מה שנותר נועד למשוך את השחקנים הטובים בעולם אליה. 

לצד זאת, אמיק מציין כי לא רק הווריורס פועלים באגרסיביות לקראת קיץ 2027: "גם קבוצות נוספות משווקים גדולים, כמו לוס אנג'לס לייקרס והקליפרס, שולחות סימנים דומים בחודשים האחרונים". באותן קבוצות מקווים כי יצליחו למשוך שמות גדולים נוספים לצד יוקיץ' ויאניס, מה שיאפשר בניית סופר טים שתספיק לעוד 2-3 אליפויות עד 2030.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לוקה דונצ'יץ' מול ניקולה יוקיץ'. האם שניהם יתאחדו בסופו של דבר בלייקרס?, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...