"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לברון ג'יימס או לוקה דונצ'יץ'? ההחתמה שהוכיחה מי באמת מנהל את הלייקרס

הקבוצה מלוס אנג'לס צירפה את מרכוס סמארט, ששוחרר מוושינגטון, וב-ESPN דווח כי הסלובני פנה אליו בבקשה שיצטרף • הכוכב הוותיק כלל לא הוזכר • שתי קבוצות נוספות חיזרו אחריו ונדחו, אוהדי בוסטון המומים שהשחקן שמזוהה איתם הצטרף ליריבה הגדולה: "הוא היה הלב והנשמה של הסלטיקס"

,עודכן
0השמעה
לוקה דונצ'יץ' ולברון ג'יימס. צילום: AP

חיזוק חדש ללוס אנג'לסלייקרס.מרכוססמארטהגיע לסיכום עם וושינגטוןוויזארדסעל התרת חוזהו, ולאחר מכן סיכם על חוזה לשנתיים בסך11מיליון דולר בקבוצה מעיר המלאכים. השנה השנייה בחוזה היא אופציה של השחקן, אותה יחליט אם לממש בסוף העונה או להפוך לשחקן חופשי.סמארט,מהגארדיםההגנתיים הבולטים בליגה בעשור האחרון, מזוהה עם היריבה הגדולה שלהלייקרס- בוסטוןסלטיקס- במדיה שיחק מ-2014עד2023.

בדיווח שלESPNעל ההחתמה, נכתב כי כוכבהלייקרסלוקהדונצ'יץ' פנהלסמארטוהבהיר לו שהוא רוצה לשחקאיתו. אחרי ששוחח גם עםפיניקססאנסומילווקיבאקס,הגארדהחליט בסופו של דבר להיענות לחיזורים של הסלובני.

בעודשדונצ'יץ' הוזכר כמי שהוביל את מהלכי הגיוס, מי ששמו לא צוין בכלל בדיווח הוא לברון ג'יימס. בשבועות האחרונים דווח על התקררות ביחסים בין ג'יימס להנהלתהלייקרס, על רקע החלטת המועדון לעבור להתמקדות בבניית הקבוצה סביב הכוכב שהגיע בטרייד הענק עם דאלאסמאבריקסשהרעיד אתה-NBAלפני חצי שנה.

בן שרף ודני וולף מוצגים בברוקלין נטס

בהחלטתה הזו לברון חששהלייקרסלא מעריכים את כל מה שעשה עבורם, כולל ההחלטה להגיע לקבוצה מלכתחילה בתקופה שבה הייתה בשיא השפל. לאור הדיווחים לפיהםסמארטהוא "החתמה שלדונצ'יץ'", נדמה שהמדיניות החדשהבלייקרסמתחילה לתת את אותותיה בפועל.

באשר לרכש החדש,סמארטחווה שנתיים לא פשוטות מאז שעזב את בוסטון. אחרי עונה וחצי בממפיס הוא נשלח לטרייד בוושינגטון, שם סיים את העונה, אך בשל פציעות הוגבל בשתי העונות הללו ל-54משחקים בלבד. כעת, כשהוא שוב בסיטואציה מנצחת וחתום על חוזה די נמוך,סמארטרוצה לחזור לקדמת הבמה.

לוקה דונצ'יץ',צילום: AP

מי שהתקשו לעכל את ההחתמה הזו, באופן לא מפתיע, הם אוהדי בוסטון. הוא מצטרף לרשימת שחקנים המזוהים עםהסלטיקסשהגיעו ליריבה המרה בהמשך הקריירה, שכוללת אתראז'וןרונדו,אייזאהתומאסואייבריבראדלי.

בעמוד שמסקר אתהסלטיקס,"Green Runs Deep", הטיבו לתאר: "זה אכזרי לאוהדיהסלטיקס.סמארטהיה הלב והנשמה של בוסטון במשך כמעט עשור. לראות אותו במדיהלייקרס, מכל הקבוצות? זה מעצבן".

Smart, a three-time All-Defense first team guard, will have a player option on his new Lakers deal to enter a more flush 2026 free agency, sources said. Point of attack defender was a position of need for L.A. as well -- with Luka Doncic recruiting and reaching out to Smart.https://t.co/POZfSea5sU

— Shams Charania (@ShamsCharania)July 19, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר