ביום רביעי פורסם כי דן אוטורו - הסנטר האמריקאי-ניגרי – סיכם בהפועל תל אביב לעונה הבאה. כעת יומיים לאחר מכן, אוטורו סיפק את המשחק הגדול בחייו ב-71:92 של אנדולו אפס על מרסין בפתיחת סדרת רבע הגמר בטורקיה.
אוטורו סיפק מופע ענק עם שיא קריירה של 36 נקודות (15 מ-18 מהשדה) לצד 6 ריבאונדים, 3 אסיסטים ו-41 מדד (שיא קריירה), כל זאת ב-23 דקות בלבד על הפרקט בקבוצתו של לוקה באנקי.
אוטורו הגיע לאנדולו אפס במהלך 2023/24 לאחר פתיחת עונה נפלאה מבחינתו במרקזפנדי הטורקית בעונת הבכורה שלו באירופה. לאחר שסיים את העונה הקודמת בצורה נהדרת, הוא חתם בקיץ האחרון על חוזה חדש לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת, אך לפי הדיווחים האחרונים ברחבי אירופה וגם בארץ הקודש, הוא בדרך לחזק את הסגל של דימיטריס איטודיס בפעם הראשונה שהאדומים ישחקו במפעל הבכיר באירופה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

