"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הדבר האחרון שאעשה איתו": הבדיחה של שאראס על ניקולה וויצ'יץ'

מאמן פנרבחצ'ה היה במצב רוח מרומם אחרי הניצחון על פנאתינייקוס בחצי גמר פיינל פור היורוליג • הליטאי נשאל אם לקראת המשחק הוא התייעץ עם הקרואטי ודיוויד בלאט ששיתפו איתו פעולה במכבי תל אביב, והתבדח • גם ווייד בולדווין הגיב לגמר הראשון בקריירה

,עודכן
0השמעה
שארונאס יאסיקביצ'יוס. צילום: AP

לפנרבחצ'ה עדיין נותרו 40 הדקות החשובות ביותר בדרך לזכייה ביורוליג, אבל כבר אחרי חצי הגמר הערב (שישי) הטורקים באופוריה. הקבוצה של שרונאס יאסיקביצ'יוסניצחה 76:82 את האלופה המכהנת פנאתינייקוסבחצי גמר הפיינל פור, נקמה בה על ההפסד באותו המעמד אשתקד ושבה לגמר לראשונה מזה שבע שנים.

שאראס, שזכהביורוליגארבע פעמים כשחקן, ממשיך לרדוף אחרי תואר אירופי ראשון כמאמן. הפיינל פור באבו דאבי הוא השישי שלו בקריירה, כאשר בחמשת הקודמים הוא העפיל לגמר רק פעם אחת. זה קרה ב-2021, אז ברצלונה שלו הפסידה לאנאדולו אפס של ארגין עתמאן - מאמן פאו כיום.

שארונאס יאסיקביצ'יוס חוגג העפלה לפיינל פור // עמוד היורוליג הרשמי באינסטגרם

מרשה לעצמו לחייך

אחרי המשחק היה למאמן הליטאי מצב רוח לבדיחות. בזכות העבר שלו בבארסה כשחקן וכמאמן הוא הפך לאוהד גם של קבוצת הכדורגל מקטאלוניה. במסיבת העיתונאים שאראס ראה שעל מסך הטלפון של אחד העיתונאים מופיע הסמל של אינטר, שהדיחה לאחרונה את בארסה מליגת האלופות, והוא צחק שלא היה צריך לאפשר לו להיכנס.

אל הפיינל פור באבו דאבי הגיעו שניים משותפיו של שאראס לשתי הזכיות ביורוליג עם מכבי תל אביב ב-2004 ו-2005. אלה היו ניקולה וויצ'יץ' ודיוויד בלאט, עוזר המאמן של פיני גרשון בזמנו. שאראס נשאל על ידי אחד העיתונאים אם הוא התייעץ עם וויצ'יץ' ובלאט לפני הגמר, והתבדח: "זה הדבר האחרון שאני אדבר אליו עם ניקו, הדבר האחרון שאני אעשה עם ניקו".

ווייד בולדווין,צילום: EPA

גמר ראשון לבולדווין

בקבוצה של שאראס משחקים שני אקסים טריים יותר של מכבי תל אביב -ווייד בולדוויןובונזי קולסון. בעוד קולסון הסתפק ב-3 נקודות, בולדווין רשם משחק פושר של 10 נקודות אך עם סל חשוב שסגר סיפור. אחרי שלא הצליח להגיע לפיינל פור כששיחק באולימפיאקוס, באיירן מינכן, באסקוניה ובמכבי בשנתיים הקודמות, הוא סוף סוף רחוק ניצחון אחד מתואר.

"זה ניצחון אופייני לפנרבחצ'ה", אמר בולדווין, "זה נהדר לנצח את האלופה המכהנת. לעתמאן יש מאזן נהדר. זה היה נראה שבכל פעם שהוא מגיע לכאן (לפיינל פור) הוא זוכה. היום הצלחנו לעצור אותו. אנחנו עדיין לא מסופקים, רוצים לשים את הידיים על הגביע ויש לנו הזדמנות לעשות את זה".

בולדווין התייחס גם למאזן של שאראס בפיינל פורים קודמים ואמר: "אני מקווה שזו תהיה השנה שלו, אני מקווה שהקבוצה הזאת מסוגלת לזה. מאז 2017 פנר לא זכתה ביורוליג, 2025 יכולה להיות השנה".

Sarunas Jasikevicius was visibly happy with the outcome of Fenerbahce-Panathinaikos clash post-game 😁

Read more:https://t.co/ReUn346zqMpic.twitter.com/pDgQJoiSNo

— BasketNews (@BasketNews_com)May 23, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר