"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מינסוטה טימברוולבס שלחה את לוס אנג'לס לייקרס, לברון ג'יימס ולוקה דונצי'ץ' הביתה
בקבוצה של הוליווד היו בטוחים שההגעה של הסלובני יכולה לקחת אותם רחוק העונה, אבל אנתוני אדוארדס ורודי גובר חשבו אחרת • הוולבס ניצחו את משחק 5 96:103 וגמרו את הסדרה ב-1:4
לברון ג'יימס מוקף. הלייקרס גמרה את הסיפור שלה מוקדם מהצפוי. צילום: EPA

מינסוטה טימברוולבס שלחה את לוס אנג'לס לייקרס, לברון ג'יימס ולוקה דונצי'ץ' הביתה

בקבוצה של הוליווד היו בטוחים שההגעה של הסלובני יכולה לקחת אותם רחוק העונה, אבל אנתוני אדוארדס ורודי גובר חשבו אחרת • הוולבס ניצחו את משחק 5 96:103 וגמרו את הסדרה ב-1:4

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בשורה התחתונה, לוס אנג'לס לייקרס שוב נכשלה. במשחק שהסתיים הבוקר (חמישי), מינסוטה טימברוולבס גברה עליה 96:103 וניצחה את סדרת הסיבוב הראשון של הפלייאוף - 1:4, במשחק בו המצטיינים היו רודי גובר עם 27 נקודות והגנת קבוצתו העיקשת.

ללייקרס לא עזר הטרייד הגדול. ההשתלבות המהירה של לוקה דונצ'יץ' בעיר המלאכים הובילה את קבוצתו החדשה לריצות יפות ולמיקום טוב בפלייאוף המערב, אבל למרות יתרון הביתיות, היא נתקלה ביריבה עדיפה ונחושה יותר, שבעטה לה בישבן וגמרה לה את העונה מוקדם מהצפוי.

רויטרס

הסלובני דווקא היה נהדר במשחק הפרידה מהעונה, כשקלע 28 נקודות לצד 7 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. גם לברון ג'יימס עשה את המקסימום ביום קליעה בינוני וסיים את המשחק עם 22 נקודות, 7 ריבאונדים ו-6 אסיסטים, אבל זה לא הספיק, גם לא התוספת של רוי האצ'ימורה שקלע 23 משלו.

בצד המנצח, רודי גובר התעלה כאמור עם 27 נקודות (80% מהשדה) ולא פחות מ-24 ריבאונדים - דאבל דאבל מפלצתי ונדיר מאוד במשחקי הפלייאוף. הוא הוסיף גם 2 חסימות, כחלק ממשחק ההגנה הטוב של מינסוטה, איתו הלייקרס לא ידעו להסתדר.

רודי גובר לא נותן ללוקה דונצ'יץ' ורוי האצ'ימורה לעצור אותו, צילום: AP

ג'וליוס רנדל היה הבא ברשימת הקלעים עם 23, והכוכב הגדול של הטימברוולבס, אנתוני אדוארדס, פלירטט עם טריפל דאבל במשחק בו עשה קצת מהכל, כשקלע 15 נקודות, הוריד 11 ריבאונדים ומסר 8 אסיסטים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כעת מינסוטה תחכה למנצחת בסדרההמקבילה בין יוסטון רוקטס לגולדן סטייט ווריורס, שמובילה 2:3, לאחר שהלילה הפסידה במשחק 5 131:116. ההכרעה עברה למגרש הביתי של סטף קרי וחבריו, שינסו להשלים את המלאכה בבית ולהפעיל לחצי הגמר האזורי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...