פנאתינייקוס זועמת – ובגדול. אלופת אירופה המכהנת בסערת רגשות, זאת לאחר שאמש (חמישי) הפסידה בבית לאנדולו אפס במשחק השני של סדרת רבע גמר היורוליג, זאת בעקבות מה שנראית כמו טעות שיפוט. החבורה של לוקה באנקי ניצחה 76:79, במשחק בו כבר פיגרה ב-15 הפרש.
בפאו טענו לעבירה של ונסאן פוארייה בזריקה האחרונה של קנדריק נאן לשלוש, עבירה שאם הייתה נשרקת הייתה מעניקה לגארד פנאתינייקוס אפשרות לכפות הארכה עם 3 קליעות מדויקות מקו העונשין. הכעס הגדול של הירוקים הוביל את הנשיא דימיטריס ינאקופולוס לתקוף בחריפות את ראשי היורוליג, בסדרת סטורים שהעלה באינסטגרם.
ינאקופולוס קילל, הניף אצבע משולשת ואמר בין היתר: "איך פוקל וראדוביץ' (שפטו בסדרה של אולימפיאקוס-ריאל) שפטו כל כך הרבה משחקים של אולימפיאקוס? תבדקו את הסטטיסטיקות, אפילו אידיוטים יבינו. אני הבנתי את זה כבר לפני 15 שנה, בדיוק כמו שהבנתי מה ג'ורדי ברתומיאו עשה עם כל הכסף. תתעוררו כבר. אני לא מבין איך קבוצה כמו ריאל מדריד, עם כל כך הרבה תארים, מקבלת את זה שדופקים אותה ככה".
עוד הוסיף: "לא אכפת לי מהקנסות שלכם, תנו לי קנס. אתם גם ככה לא סופרים אותי. אבל אתם לא יכולים לקנוס את נאן, את סלוקאס, את עתמאן, את גרנט, את חואנצ'ו הרננגומס - הם יבואו לדפוק אתכם ביחד. אתם ביורוליג רוצים את החתימה שלי לעוד עשר שנים? תקשיבו לזה - תשחקו לבד, אנחנו נלך ל-NBA או לפיב"א. אתם השתגעתם?! אתם מזמינים אותי לאיסטנבול ב-27–28 באפריל? מתישהו השאר יתעוררו, כי אני לא הבעיה – אני הפתרון שלכם. בראבו דיאן (בודירוגה). אם אתה שומע אותי, תוריד קצת את הראש".


