לא ישוב למכבי תל אביב? קבוצת היורוליג שפנתה לפנאתינייקוס בנוגע ללורנזו בראון
לאחר הדיווח שהיוונים שמאוכזבים מיכולתו של אקס הצהובים ייבחנו הצעות בעניינו, כעת על פי דיווח ב-SDNA יש כבר קבוצה ראשונה שפנתה לאלופת אירופה בנוגע לספרדי
Your browser doesn’t support HTML5 audio
בקיץ האחרוןלורנזו בראוןנפרד ממכבי תל אביב וחתם במדי אלופת אירופה פנאתינייקוס, אבל לצערו הוא רושם עונת בלהות ומקבל אין סוף ביקורות מהתקשורת היוונית, כשעד כה העונה הוא רושם ממוצעים של 7.0 נקודות, 2.7 אסיסטים ו-2.0 ריבאונדים בממוצע למשחק.
לאחר לא מעט דיווחים כי יעזוב כבר אחרי שנה את הירוקים, כעת מספרים ב-SDNA כי הכוכב האדום בלגרד פנתה לפאו במטרה להחתים את השחקן. בראון כבר שיחק במדי הסרבים ב-2019/2020 ולאחרונה סיפר שהוא מעוניין לשוב לקבוצה.
בחודש פברואר פרסמנו ב"ישראל היום" כי גם הפועל תל אביב וגםמכבי תל אביבבוחנות את האופציה להשיב את בראון לישראל, אבל כפי שזה נראה כעת, הוא ישוב לאקסית אחרת שלו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

