לא ישוב למכבי תל אביב? קבוצת היורוליג שפנתה לפנאתינייקוס בנוגע ללורנזו בראון

לאחר הדיווח שהיוונים שמאוכזבים מיכולתו של אקס הצהובים ייבחנו הצעות בעניינו, כעת על פי דיווח ב-SDNA יש כבר קבוצה ראשונה שפנתה לאלופת אירופה בנוגע לספרדי

בראון. ישוב לאקסית?. צילום: EPA

בקיץ האחרון לורנזו בראון נפרד ממכבי תל אביב וחתם במדי אלופת אירופה פנאתינייקוס, אבל לצערו הוא רושם עונת בלהות ומקבל אין סוף ביקורות מהתקשורת היוונית, כשעד כה העונה הוא רושם ממוצעים של 7.0 נקודות, 2.7 אסיסטים ו-2.0 ריבאונדים בממוצע למשחק.

לאחר לא מעט דיווחים כי יעזוב כבר אחרי שנה את הירוקים, כעת מספרים ב-SDNA כי הכוכב האדום בלגרד פנתה לפאו במטרה להחתים את השחקן. בראון כבר שיחק במדי הסרבים ב-2019/2020 ולאחרונה סיפר שהוא מעוניין לשוב לקבוצה.

לורנזו בראון, צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בחודש פברואר פרסמנו ב"ישראל היום" כי גם הפועל תל אביב וגם מכבי תל אביב בוחנות את האופציה להשיב את בראון לישראל, אבל כפי שזה נראה כעת, הוא ישוב לאקסית אחרת שלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר