"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"גם האנשים החכמים ביותר מטומטמים ועיוורים כשזה נוגע ליהודים"

מאמן גולדן סטייט סטיב קר ניצל את מסיבת העיתונאים לאחר משחק קבוצתו על מנת להעביר מסר וביקורת כלפי נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ • תומך ישראל, מייקל רפפורט ביקר אותו בחריפות ברשתות החברתיות

,עודכן
0השמעה

גולדן סטייט ווריירס השיגה הלילה (בין שלישי לרביעי) 116:121 דרמטי על חשבון ממפיס גריזליס בדרך לסדרת פלייאוף נגד יוסטון, אבל מה שגנב את ההצגה מהמשחק עצמו הייתה המחאה של מאמן הווריורססטיב קרנגד דונלד טראמפ במסיבת העיתונאים לאחר מכן.

קר החליט להעביר מסר נגד טראמפ על החלטתו להקפיא העברת כספי מענק של 2.2 מיליארד דולר וחוזים על סך 60 מיליון דולר נוספים לאוניברסיטת הרווארד. ההחלטה הזו נלקחה לאחר שהרווארד סירבה לעמוד בדרישות טראמפ, שפעל כנגדה בעקבות ההפגנות הפרו פלסטיניות והאנטי ישראליות בתחומה.

בעקבות הקפאת הכספים, קר הגיע למסיבת העיתונאים עם חולצה של הרווארד, אותה קיבל ממאמן קבוצת הכדורסל של האוניברסיטה וחברו טומי אמקר. "זה הרגיש לי כמו יום מעולה ללבוש את החולצה הזו", אמר קר בסיום, "אני מאמין שחופש אקדמי הוא חיוני עבור כל המוסדות כדי שיוכלו לנהל את עצמם כפי שהם רוצים. אסור שהממשל שלנו יטלטל את המוסדות ויגיד להם מה ללמד ומה להגיד. זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי, אז כן - זה אני שתומך בהרווארד, צריך לעמוד מול הבריון".

טראמפ,צילום: אי.אפ.פי

מייקל רפפורט, אחד התומכים הגדולים בישראל תקף ברשתות את קר בצורה חריפה. "יש לי הרבה מאוד כבוד לסטיב קר, אבל הוא טועה בצורה פתטית בכך שהוא שם את חולצת הרווארד", כתב. "זה לא קשור בכלל לטראמפ, זו פשוט שנאת יהודים. שום דבר כזה לא היה מתקבל אילו לא היו אלו אנשים יהודים במרכז. אחרי השבעה באוקטובר, הבנתי שגם האנשים החכמים ביותר מטומטמים ברמות ועיוורים כשזה נוגע ליהודים".

I have so much respect for Steve Kerr but he’s pathetically wrong for this bull shit Harvard T.
This isn’t a Trump issue it’s a Jew Hate Anti Israel issue
None of this would be tolerated if it was about any group of other people besides Jews.
Post 10/7 has show me that even the…pic.twitter.com/hYOgIQecT1

— MichaelRapaport (@MichaelRapaport)April 16, 2025

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר