"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"באטמן ורובין": גולדן סטייט ווריורס מציגה שילוב קטלני
ג'ימי באטלר כיכב עם 38 נקודות, סטפן קרי הוסיף 37 והשניים הובילו את הווריורס לפלייאוף עם 116:121 על ממפיס • הכוכב שהגיע בטרייד נתן לצמד כינוי חדש ומבחינתו, השמיים הם הגבול: "אני יודע שלכל קבוצה עם סטף יש סיכוי"
סטפן קרי וג'ימי באטלר. צילום: AP

"באטמן ורובין": גולדן סטייט ווריורס מציגה שילוב קטלני

ג'ימי באטלר כיכב עם 38 נקודות, סטפן קרי הוסיף 37 והשניים הובילו את הווריורס לפלייאוף עם 116:121 על ממפיס • הכוכב שהגיע בטרייד נתן לצמד כינוי חדש ומבחינתו, השמיים הם הגבול: "אני יודע שלכל קבוצה עם סטף יש סיכוי"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

לגולדן סטייט ווריורס וסטפן קרי היו עד הלילה (בין שלישי לרביעי) זיכרונות רעים מאוד מטורניר הפלייאין. הטורניר, שנכנסל-NBAלראשונה ב-2020 כדי לקבוע את המקומות האחרונים בפלייאוף, היה נקודה שחורה עבור הווריורס שהפסידו בכל שלושת המשחקים שלהם בו עד כה. ההפסד הכואב ביותר היה לפני ארבע שנים נגד ממפיס, שהדיחה אותם בקרב על המקום השמיני. הלילה, הם סגרו מעגל עם הגריזליס.

זה היה צמוד וקשה בדיוק כמו ב-2021, אך הפעם התוצאה הייתה שונה. גולדן סטייט שמרה על הבית עם 116:121 והבטיחה את המקום השביעי במזרח, מה שמסדר לה מפגש מול יוסטון רוקטס בסיבוב הראשון. מהיריבה הזו יש לקרי זיכרונות יותר טובים, שכן בכל ארבע הסדרות שלו נגד הטקסנים במהלך הקריירה הוא ניצח.

קרילהט במאני טיים וסיים עם 37 נקודות, אך מי שהחזיק את הווריורס במחצית השנייה היה ג'ימי באטלר, שאף סיים עם נקודה אחת יותר מהכוכב הראשי של הקבוצה. אגב, 38 הוא מספר הנקודות הגבוה ביותר של באטלר בשתי העונות האחרונות.

מאז הטרייד עם מיאמי על באטלר בפברואר, גולדן סטייט נראית כמו קבוצה אחרת, טובה הרבה יותר. הכוכב שהצטרף הסביר את השילוב המוצלח בין השניים והקביל אותו לעולם הקולנוע: "סטף הוא באטמן שתמיד בה להציל את המצב. אני משחק את רובין והוא הבאטמן שלי".

ביום ראשון תתחיל הסדרה מול הרוקטס הצעירים, והניסיון של הווריורס הוא ללא ספק אחד מהיתרונות שלהם. באטלר נשאל על סיכויי הקבוצה להגיע רחוק, וכהרגלו, לא הצטנע: "אני חושב שלכל קבוצה יש סיכוי כשאני נמצא בה, אבל אני יודע שלכל קבוצה יש סיכוי כשקרי נמצא בה".

"I think any team has a chance when I'm on the team... but I KNOW that EVERY team has a chance if Steph's on the team."

Jimmy Butler (a.k.a. Robin) on his Batman!pic.twitter.com/tQ7acPsfvv

— NBA (@NBA)April 16, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו