"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: לברון ג'יימס וכריס פול בדרך לעשות היסטוריה

כוכבי ה-NBA עומדים להפוך לראשונים שיכנסו להיכל התהילה כשהם שחקנים פעילים • השניים היו חלק מנבחרת ארצות הברית האגדית של 2008 שזכתה במדליית הזהב באולימפיאדת בייג'ינג

,עודכן
0השמעה

דני אבדיה בראיון בלעדי ל"ישראל היום"

לברון ג'יימסוכריס פול עומדים לעשות היסטוריה ב-2025 כשיהפכו לשחקני ה-NBA הפעילים הראשונים שייכנסו להיכל התהילה של הכדורסל,כך מדווח ב-NBC.

הכבוד מגיע להם גם כיוון שהיו חלק מהנבחרת האולימפית האגדית של ארה"ב בכדורסל לשנת 2008, הידועה בכינוי "הרידים טים". הסגל, שכלל כוכבים כמו קובי בראיינט, דוויין ווייד, כרמלו אנתוני, דווייט הווארד ואחרים, הורכב במטרה להחזיר את הדומיננטיות של נבחרת ארה"ב בכדורסל במשחקים הבינלאומיים.

לאחר שאיבדה את הזהב ב-2004, הקבוצה של 2008 שיחקה בצורה מרהיבה באולימפיאדת בייג'ינג והביאה הביתה את מדליית הזהב, תוך שהיא מחזירה את ארה"ב למעמד המוביל בעולם הכדורסל.

רק השבוע, דוויט האוורד וכרמלו אנתוני, נבחרו להיכל התהילה של הליגה הטובה בעולם. בפודקאסט שלו, "מלו" הפתיע ואמר כי הוא מעוניין לרכוש קבוצת NBA. מה שעוד יותר מפתיע הוא שלא מדובר באחת מהקבוצות בהן שיחק לאורך הקריירה, אלא דווקא וושינגטון. "אני רוצה לרכוש את הוויזארדס", הודה, "אני אהיה בעלים נהדר כי בתור שחקן לשעבר אני מבין שחקנים, מבין אנשים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קובי בראיינט, לברון ג'יימס וג'ייסון קיד,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר