דני אבדיה רשם דאבל-דאבל מספר 14 העונה, פורטלנד התרחקה מהפלייאין

עוד הופעה טובה של הישראלי עם 17, 10 ו-6 לא הספיקה לטרייל בלייזרס מול קליבלנד שהנחילה לו הפסד שני רצוף, 122:111 • הפער מפיניקס: שלושה משחקים

אבדיה, הלילה. צילום: Imagn Images

אחרי מספר משחקים נהדרים שלה שנראה היה כי תצליח להשתחל אולי לפלייאין, פורטלנד חזרה הלילה (בין שלישי לרביעי) לקרקע כאשר נכנעה 122:111 לקליבלנד העוצמתית. מי שהמשיך לספק יכולת טובה מאוד הוא דני אבדיה שלא מנע כאמור את ההפסד שמרחיק מאוד אותו ואת החברים שלו מהפלייאין. הניצחון העמיד את המאזן העונתי של פורטלנד על 41:32, כשהפער מפיניקס עומד כבר על שלושה משחקים.

אבדיה המשיך את חודש מרץ הטוב בקריירה שלו. הוא הגיע ל-17 נקודות - בדיוק כמו המשחק האחרון מול בוסטון - והוסיף 10 ריבאונדים, 6 אסיסטים, חטיפה ושני איבודים ב-38 דקות, בדרך לדאבל-דאבל מספר 14 העונה, ושני רצוף. לצערו של הפורוורד הישראלי המוכשר הוא סיים עם 33% בלבד מהשדה ו-33% מהעונשין (6 מ-18 מהשדה, 3 מ-9 מהשלוש ו-2 מ-6 מהקו).

מי שבלטו אצל מוליכת המערב היו דריוס גארלנד שהוביל עם 27 נקודות ו-8 אסיסטים, כשאוון מובלי מסייע לו בצורה מושלמת עם 21, 12 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-4 חסימות וגם טיי ג'רום סיפק את הסחורה 25.

אצל פורטלנד, פרט לאבדיה בלטו דונובן קלינגן עם 12 ריבאונדים בנוסף לשיידון שארפ וסקוט הנדרסון עם 18 נקודות כל אחד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר