"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא עוצר: שיא עונתי של 36 נקודות לדני אבדיה בניצחון על דנבר
הפורוורד הישראלי קלע באחוזים מעולים, הוסיף 8 ריבאונדים ו-7 אסיסטים ב-109:128 הנהדר של פורטלנד טרייל בלייזרס על הנאגטס
דני אבדיה. צילום: AP

לא עוצר: שיא עונתי של 36 נקודות לדני אבדיה בניצחון על דנבר

הפורוורד הישראלי קלע באחוזים מעולים, הוסיף 8 ריבאונדים ו-7 אסיסטים ב-109:128 הנהדר של פורטלנד טרייל בלייזרס על הנאגטס

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סופרסטאר.דני אבדיה ממשיך את התקופה הנהדרתשלו, כשהיום לפנות בוקר (שבת) הוא הוביל את פורטלנד טרייל בלייזרס לניצחון רביעי ברציפות. הפעם זה היה 109:128 על דנבר נאגטס שחסרה את כוכבה הגדול ניקולה יוקיץ', וחלום הפלייאין של הבלייזרס עדיין חי ובועט.

הפורוורד הישראלי, יומיים בלבד אחרי ההצגה מול ממפיס, התעלה שוב, כשקלע שיא עונתי של 36 נקודות באחוזים נהדרים של 12 מ-16 מהשדה, 4 מ-6 מחוץ לקשת ו-8 מ-9 מקו העונשין. הוא הוסיף 8 ריבאונדים וחילק גם 7 אסיסטים.

דני אבדיה. בשיאו, צילום: AP

אבדיה, שגם חטף 3 פעמים והוסיף חסימה אחת לצד 5 איבודים, סיים את המשחק עם מדד הפלוס-מינוס הגבוה מכולם - 27 פלוס. היכולת הגבוהה שלו עזרה לחפות על חסרונם של שחקני מפתח בטרייל בלייזרס, אינםרני סימונס ודונובן קלינגן הפצועים.

כוח הסיוע של אבדיהכלל 23 נקודות משיידון שארפ, 19 מדלאנו בנטון ותוספת של סקוט הנדרסון וטומאני קמארה עם 16 כ"א. כולם יחד כאמור שמרו על חלום הפלייאין, כשהמרחק מהיריבות הוא שני משחקים. כשנותרו 11 משחקים לסיום העונה הסדירה, זה לא יהיה קל להגיע לשם, אבל עדיין אפשרי בהחלט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...