"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לצד אולסטארים בעבר ובהווה: דני אבדיה נכנס לרשימה מרשימה
הפורוורד הישראלי, שסיים עם 18 נקודות, 14 ריבאונדים וחמישה אסיסטים בניצחון 112:114 על יוטה ג'אז, עלה למקום העשירי בכמות סחיטת סל ועבירה העונה ב-NBA • בפורטלנד החמיאו: "הכניס אנרגיה בזמן שחבריו התקשו"
דני אבדיה. צילום: AP

לצד אולסטארים בעבר ובהווה: דני אבדיה נכנס לרשימה מרשימה

הפורוורד הישראלי, שסיים עם 18 נקודות, 14 ריבאונדים וחמישה אסיסטים בניצחון 112:114 על יוטה ג'אז, עלה למקום העשירי בכמות סחיטת סל ועבירה העונה ב-NBA • בפורטלנד החמיאו: "הכניס אנרגיה בזמן שחבריו התקשו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

רבות דובר על התפקידים שדני אבדיהמקבל ברבעים האחרונים. לאורך תקופה קצרה הוא בכלל לא היה חלק מהם וישב על הספסל, לעיתים היה משמעותי במיוחד ובחלק בילה על הפרקט, אבל ללא תרומה מיוחדת.

הלילה (בין שני לשלישי) צ'ונסי בילאפס נתן לפורוורד הישראלי לשחק את כל 12 הדקות האחרונות של המשחק נגד יוטה ג'אז וקיבל ממנו 7 נקודות מתוך 12 האחרונות של פורטלנד טרייל בלייזרס בדרך לניצחון 112:114 דרמטי.

הישראלי נכנס לרבע הרביעי עם 11 נקודות ב-4/11 מהשדה ו-3/7 מהעונשין, תוך כדי שהוא נכנס לטופ 10 במהלכי סל ועבירה העונה ב-NBA לצד אולסטארים בהווה ולשעבר. בסופו של דבר, הוא סיים עם 18 נקודות ב-5/15 מהשדה, 14 ריבאונדים (השוואת שיא עונתי) ו-5 אסיסטים.

דני אבדיה, צילום: Getty Images via AFP

באתר Blazers Edge בחרו בו ל-MVP בכתבת סיקור המשחק וכתבו: "שחקני יוטה ג'אז ששיחקו למשחק ירגישו את התרומה של אבדיה כשיקומו בבוקר. הוא הדליק מנועים כבר מההתחלה, הלך לקו 11 פעמים והכתיב את הטון הפיזי כבר מההתחלה".

האנליסט של האתר, פול נבארה, דווקא שיבח צד אחר במשחק של אבדיה: "הוא קלע ב-20% לשלוש ו-33% מהשדה, שסטטיסטית זה לא טוב, אבל 14 הריבאונדים שלו היו חיוניים והוא הוסיף אנרגיה בזמן שחבריו התקשו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...