דני אבדיה סיפק הלילה (בין שלישי לרביעי) את משחקו הטוב ביותר העונה ב-NBA, כאשר הצטיין עם 30 נקודות ו-9 ריבאונדים ב-112:125 המרשים של פורטלנד על מילווקי. ההצגה הגדולה של הפורוורד הישראלי זיכתה אותו במחמאות מכמה אגדות כולל שאקיל אוניל, שפירשן את המשחק היחיד שישודר העונה ברשת הטלוויזיה הארצית "TNT".
כעת גם שעות אחרי המשחק ממשיכים להתעסק ביכולת של אבדיה. מייק ריצ'מן, חבר בפודקאסט "לוקד און בלייזרס" אמר עליו: "זו היתה אחת ההופעות הכי מרשימות, בטח אחת ההופעות הכי מהנות של פורטלנד העונה. דני היה בכל מקום. הוא צלף שלשות, דחף את הקצב במתפרצות, היה פיזי במגרש הפתוח, עשה כל מה שאפשר לבקש. הוא יודע מה הוא עושה - הוא חודר חזק בצד ימין, ואי אפשר לעצור אותו. בחודשיים האחרונים הוא בכושר מצוין, אולי השחקן הכי טוב בפורטלנד".
עוד אמר ריצ'מן על השיפור הגדול של אבדיה לעומת תחילת העונה המגומגמת שלו: "היו לו עליות ומורדות, זה הגיוני, אבל אחרי המשחק הוא דיבר על זה שהוא מרגיש הרבה יותר בנוח בקבוצה. הייתה תקופה העונה שהוא עלה מהספסל, והרגשתי שהוא לא אוהב את זה. הוא היה מתוסכל מהתפקיד שלו, אבל הוא לא זעף. מה הוא עשה? הוא התחיל לשחקן מצוין כשחזר לחמישייה. אני לא רואה אותו חוזר לספסל, אפילו אם הוא יכול היה לשמש כפליימייקר טוב בחמישייה השנייה. הוא מסוגל לעשות הרבה מאוד דברים שונים. הוא הרוויח את הדקות המרובות שהוא מקבל. הוא פשוט מתאקלם לתפקיד ולמה שנדרש ממנו".
באתר ""lastwordonsports התעסקו גם כן באבדיה בכתבה נרחבת ובעתיד של פורטלנד וכתבו בין היתר: "הטרייל בלייזרס עדיין בונים את עצמם מחדש, אבל הפוטנציאל של הקבוצה לא נראה כרגע בטבלה. שארפ נראה כמו סקורר של 25+, בעוד שקמארה היא עמוד התווך של הקבוצה בהגנה. סקוט הנדרסון משחק טוב, מה שיכול לפתוח את הדלת לטריידים. אבדיה הצטרף אליהם כאחד מאבני הבנייה, וזו חדשות מדהימות עבור הג'נרל מנג'ר ג'ו קרונין".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוPURE. PASSION.
▫️ 30 PTS (Season-High)
▫️ 9 REB
▫️ 2 STL pic.twitter.com/tSfl1AvUgE— Portland Trail Blazers (@trailblazers) January 29, 2025

