"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שני ישראלים בטופ 15: דני וולף נצמד לבן שרף ומתקרב ל-NBA
הביגמן ממישיגן זינק 53 מקומות בדירוג של ESPN, והגארד מאולם מקדים אותו בשני מקומות בלבד • החלום של שלושה נציגים ישראלים ב-NBA כבר בעונה הבאה מתקרב
Your browser doesn't support iframes

Loading...

כל המהלכים של בן שרף מול טרנטו

שני ישראלים בטופ 15: דני וולף נצמד לבן שרף ומתקרב ל-NBA

הביגמן ממישיגן זינק 53 מקומות בדירוג של ESPN, והגארד מאולם מקדים אותו בשני מקומות בלבד • החלום של שלושה נציגים ישראלים ב-NBA כבר בעונה הבאה מתקרב

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ככל שחולף הזמן, מתגברת ההערכה כי בעונה הבאה שני ישראלים יצטרפו לדני אבדיה ב-NBA. על בן שרף מדובר עוד מהקיץ בו כיכב באליפות אירופה לנוער, אך בשבועות האחרונים הצטרף אליו דני וולף, נוכח היכולת המרשימה שהוא מציג במדי מכללת מישיגן.

תמונתו של וולף הופיעה השבוע בכתבה הראשית של אתר ESPN, בתור אחד השחקנים שהמניה שלו הכי התחזקה. אז עד כמה היא התחזקה? ב"ביג בורד" של ESPN, דירוג שקובע מי הם השחקנים הטובים ביותר שמועמדים להיבחר בדראפט הקרוב, דורג וולף במקום ה-15.

עבור הביגמן, שמחזיק בסט יכולות שלא מעט גארדים היו רוצים, מדובר בזינוק של לא פחות מ-53 מקומות בהשוואה לדירוג הקודם. ב-ESPN צוין כי הוא נחשב לאחת התגליות הגדולות של עונת המכללות, והקפיצה בדירוג בהחלט משקפת את זה.

דני וולף, צילום: Matt Krohn-Imagn Image

ומה עם שרף? הגארד שמשחק באולם מדורג במקום ה-13, שניים מעל וולף ואחד מעל המקום בו היה בדירוג הקודם. "אולם נשענת על שרף בצד ההתקפי, וזה משהו שנדיר לראות ברמות האלה", נכתב עליו.

המשחקים של הפועל תל אביב, הפועל ירושלים ואולם של בן שרף ביורוקאפ משודרים באופן בלעדי ב"ישראל היום".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בן שרף, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...