"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"משחק גרוע ומכוער": גולדן סטייט הושפלה, שיא שלילי מביך במיוחד לקרי וגרין
גם בחלומות הכי גרועים שלהם, הווריורס לא האמינו שהם יכולים להפסיד ב-51 הפרש • זה קרה הלילה, כשספגו 144:93 עצום מממפיס, שאף שחקן שלה לא קלע יותר מ-21 נקודות • צמד הכוכבים על המוקד: "כאילו לא עלו לשחק"
סטף קרי נאבק על הכדור. השפלת ענק לגולדן סטייט. צילום: גטי אימג'ס

"משחק גרוע ומכוער": גולדן סטייט הושפלה, שיא שלילי מביך במיוחד לקרי וגרין

גם בחלומות הכי גרועים שלהם, הווריורס לא האמינו שהם יכולים להפסיד ב-51 הפרש • זה קרה הלילה, כשספגו 144:93 עצום מממפיס, שאף שחקן שלה לא קלע יותר מ-21 נקודות • צמד הכוכבים על המוקד: "כאילו לא עלו לשחק"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מה קרה פה?צריך לשפשף את העיניים לנוכח התוצאה הבלתי מוסברת במשחק הלילה (בין חמישי לשישי) בין גולדן סטייט לממפיס, בו הגריזליס רמסו והשפילו את הווריורס ב-51 הפרש, 93:144.

מדובר בניצחון השני הכי גבוה בתולדות ממפיס, שגם שברה שיא שלשות עם 27 כאלו. כמובן שמדובר גם בהפסד הגדול ביותר העונה ואחד ההפסדים הגדולים בתולדות גולדן סטייט, שעוד הייתה בפיגור 52 בהתמודדות הזו.

"ספגו 287 נקודות בשני המשחקים האחרונים, כאילו לא עלו לשחק. זה משפיל", סיכם כתב הקבוצה אנתוני סלייטר, "המשחק הכי גרוע בקריירה של דריימונד גרין, וגם מכוער מאוד".

עד כמה ההשפלה הייתה גדולה? גרין סיים עם 0 נקודות, 0 ריבאונדים, 0 אסיסטים ב-19 דקות, סטף קרי קלע 2 נקודות בלבד ב-0 מ-7 מהשדה (!). אם זה לא מספיק, כל אחד מהם סיים עם מדד פלוס מינוס של 42-, והם הצמד הראשון לעשות זאת העונה באותו משחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דריימונד גרין. מה קרה לגולדן סטייט?, צילום: גטי אימג'ס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...