"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכסף הגדול מאחורי ההצלחה של פריז ביורוליג
עם תקציב שיותר מהכפיל את עצמו לעומת העונה שעברה, הסכם חסות עצום עם חברת אדידס וניהול מקצועי-כלכלי משובח, יריבת מכבי תל אביב הערב (שלישי, 21:05, ספורט 5) היא הדבר הכי חם בכדורסל האירופי
טייסון וורד מפריז באסקט. צילום: EPA

הכסף הגדול מאחורי ההצלחה של פריז ביורוליג

עם תקציב שיותר מהכפיל את עצמו לעומת העונה שעברה, הסכם חסות עצום עם חברת אדידס וניהול מקצועי-כלכלי משובח, יריבת מכבי תל אביב הערב (שלישי, 21:05, ספורט 5) היא הדבר הכי חם בכדורסל האירופי

מיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פריז באסקט, הממוקמת במקום השני ביורוליג, תארח הערב (שלישי, 21:05, ספורט 5) את מכבי תל אביב. הקבוצה הצרפתית, שזכתה העונה בכרטיס למפעל היוקרתי לאחר זכייה ביורוקאפ, מהווה את אחת ההפתעות הגדולות של העונה הנוכחית.

סיפורה של הקבוצה הפריזאית החל ב-2013, כאשר שלושה מועדונים - דומרמי באסקט (LDB13), מנילמונטן פריז ספורטס (MPS) ומועדון הספורט של משרד האוצר (CSMF) - חברו יחד.

הקבוצה החלה את דרכה בליגות הנמוכות ונקודת המפנה הגיעה ב-2018, כשדייויד קאהן, המנהל לשעבר של מינסוטה טימברוולבס מה-NBA, רכש את זכויות הספורט של הייר טולון ואר באסקט. ב-12 ביולי 2018 הוקם רשמית המועדון המקצועני החדש תחת השם "פריז באסקט", בתמיכת עיריית פריז.

טי ג'יי שורטס. פריז באסקט לוהטת, צילום: EPA

כיום, תקציב הקבוצה עומד על 19 מיליון יורו - יותר מכפול מהעונה שעברה (9.25 מיליון). תקציב שכר השחקנים מגיע ל-5.6 מיליון יורו, והוא השני בגודלו בצרפת אחרי מונאקו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקבוצה מארחת את משחקיה באדידס ארנה, היכל חדיש המכיל 8,000 מקומות. שם ההיכל נקבע ביולי 2022 במסגרת עסקת חסות עם חברת אדידס, המשלמת 2.8 מיליון יורו בשנה. ההסכם נחתם לחמש שנים עם אופציה להארכה של שבע שנים נוספות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...