עוד לפני שריקת הפתיחה של עונת ה-NBA היה ברור כי קבוצתו החדשה של דני אבדיה – פורטלנד – לא מחזיקה בשאיפות גדולות, אבל הלילה (בין ראשון לשני) קיבלנו כנראה הוכחה לכך שגם העונה לפורוורד הישראלי יהיה לא פשוט, למרות המעבר מוושינגטון.
צ'ונסי בילאפס הוריד את הישראלי לספסל, נתן לו 13 דקות בלבד על הפרקט ופורטלנד הובסה ב-45 הפרש - 134:89 על ידי ממפיס, בדרך למאזן 8:3, כולל חמישה הפסדים בששת המשחקים האחרונים ושלושה הפסדים רצופים. אבדיה סיים את המשחק עם 0 מ-5 מהשדה כולל 0 מ-3 מהשלוש, לא הגיע לקו העונשין והוסיף 4 אסיסטים, שני ריבאונדים ושני איבודים.
היחיד שתפקד אצל הבלייזרס היה ג'רמי גרנט שסיים עם 20 נקודות. דונובן קלינגן ודלאנו בנטון הוסיפו 13 כל אחד, ושיידון שארפ שהוקפץ לחמישייה על חשבון אבדיה סיים עם 7 נקודות. המשחק הבא של אבדיה וחבריו יהיה בלילה שבין שלישי לרביעי כשיארחו את מינסוטה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוFinal. pic.twitter.com/xBaZubyqqq
— Portland Trail Blazers (@trailblazers) November 11, 2024

