"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מעל כולם: כוכב בוסטון סלטיקס יחתום על החוזה היקר בתולדות ה-NBA

ג'ייסון טייטום, שהוביל את קבוצתו לזכייה באליפות, סיכם על הארכת חוזה במועדון תמורת 315 מיליון דולר לחמש שנים ועקף את חברו, ג'יילן בראון, שירד למקום השני

,עודכן
0השמעה

ג'יילן בראון מדבר על הזכייה בתואר ה-MVP / מתוך X

לאורך כל הקריירה שלהם, היה ניסיון לסכסך בין ג'יילן בראון לג'ייסון טייטום. בעוד הראשון היה בקבוצה קודם, השני הפך לפנים שלה ולשחקן המוביל, אבל בראון תמיד נותר לידו. היה קשה לקרוא להם צמד ורבים חשבו שפרידה נחוצה עבור שניהם, אבל העונה הם לקחו אליפות יחדיו במדי בוסטון סלטיקס והצליחו להשכיח את הביקורות סביבם.

הלילה (בין שני לשלישי), נדמה כי השניים שוב פעם נכנסו לתחרות פנימית, הפעם על החוזה היקר ביותר בתולדות ה-NBA. שנה אחרי שג'יילן בראון חתם על הארכת חוזהו במועדון תמורת 285 מיליון דולר לחמש שנים, ג'ייסון טייטום האריך את חוזהו גם כן ויקבל 314 מיליון דולר עד 2030. בכך הוא הוריד את חברו מפסגה.

ג'ייסון טייטום וג'יילן בראון. עושים הרבה כסף,צילום: Getty Images

צריך להזכיר את הסכמי השידורים החדשים שצפויים להיחתם במהלך השנה הקרובה ולהיכנס לתוקף בתחילת עונת 2025/26, מה שצפוי להקפיץ שוב את כמות השכר והחוזים המוצעים. אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, לוקה דונצ'יץ' ושיי גילג'ס אלכסנדר אמורים לקבל חוזים שמנים יותר בסיום העונה הבאה.

לצד החוזים השמנים, בוסטון סלטיקס הועמדה אמש (שני) רשמית למכירה על ידי ראש קבוצת מחזיקי זכויות הרוב במועדון, ויק גרוסבק. נכון ללפני האליפות, שווי המועדון עמד על 4.7 מיליארד דולר והארכות החוזים השמנות נועדו כדי להבטיח המשכיות, שתהיה קשה עוד יותר בעקבות ההסכם הקיבוצי החדש וההגבלות על קבוצות שנמצאות מעל האפרון השני, כולל הסלטיקס.

ויק גרוסבק מימין,צילום: Getty Images

בנוסף לטייטום, גם דריק ווייט סיכם על הארכת חוזה בקבוצה לארבע שנים נוספות תמורת 125.9 מיליון דולר. מבין ששת השחקנים המובילים של ג'ו מאזולה, ארבעה מהם חתומים לשלוש השנים הקרובות במטרה לייצר שושלת שתצליח לזכות בעוד כמה אליפויות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר